Du er her: Forsiden Back On Track - Hest

Back On Track – Komfort- og støttegivende udstyr til heste med fysiske gener

Hos Canem.dk er vi konstant på udkig efter de bedste producenter på det internationale marked, der fremstiller specialudstyr til kæledyr. Når det kommer til tilbehør til heste, er Back On Track et af de førende brands, der designer produkter af højkvalitetsmaterialer.

Det unikke med Back On Track er deres unikke materiale i form af ”keramisk tekstil”. Det er kun det innovative firma, der forhandler tilbehør til led- og muskelbeskyttelse til dyr af dette materiale.

Bandager og dækkener til forebyggelse og behandling

Foder og miljø kan ikke gøre det alene, når det kommer til at forebygge eller behandle led- og seneskader hos heste. Det er nødvendigt, at du sætter ind med støttebind og dækkener, der kan give den optimale varme og support, så sener og brusk kan hele.

Back On Track er et registreret varemærke, der designer og fremstiller produkter til både mennesker, hunde og heste.

Produkterne fungerer ved, at det keramiske tekstil reflekterer kropsvarmen i form af infrarøde stråler. Det er en harmonisk, sund og naturlig energiform, der har betydning til både forebyggelse og behandling.

Den reflekterede varme giver øget komfort og velvære for hesten, og varmen kan mindske smerter, samtidig med at den fremmer helingsprocessen.

Back On Track har hovedkontor i Uppsala (Sverige) og har en række datterselskaber, der er med til at udbrede kendskabet til de komfort- og støttegivende produkter både i og udenfor Norden.

Canem.dk er én af ud udvalgte forhandlere af hjælpemidlerne til heste i Danmark.