Du er her: Forsiden Dog Copenhagen

Dog Copenhagen

Når du skal ud at gå ture med din hund, er det vigtigt du finder den helt rette sele eller snor. Fordelen ved at vælge en hundesele er, at de er langt mere skånsomme end halsbåndet, hvis hunden trækker. Selen sørger derfor for, at hunden ikke får nakkeskader, fordi selen sidder fastspændt til skuldre og ryg.

Derfor bør du finde en hundesele fra Dog Copenhagen, der sidder som den skal, og som ikke påfører hunden smerter. Du kan blandt andet vælge imellem en krops- eller sporsele. Begge type seler giver god bevægelighed og kan indstilles, så de sidder, som de skal. Det er nemlig vigtigt, at selen har den rette størrelse, så den ikke efterlader hunden muskelømhed. Har din hund tendens til at trække, vil du opleve stor virkning, ligeså snart du anbringer selen.

« 1

Hundeseler virker skånsomme

Det er vigtigt at passe på sin hund. Hvis du oplever, at din hund har et højt aktivitetsniveau og er meget nysgerrig, når I går ture, kan det resultere i, at hunden trækker. I de tilfælde kan det være svært at holde hunden tilbage, og det kan i værste fald medføre, at du bliver hevet med frem eller for trukket for meget i snoren. Desto mere du oplever at skulle trække i snoren, desto større sandsynlighed er der for, at hunden kan få nakkeproblemer på grund af langvarige tryk.

Hundeselen er med tiden blevet mere og mere populær iblandt mange hundeejere. Dog Copenhagen hundeseler virker skånsomme og sørger for at fjerne presset fra nakken. De fordeler presset jævnt over hele kroppen, så hunden undgår smerter. Et halsbånd kan i værste fald presse på hundens skjoldbruskirtel og stoppe for blodcirkulationen. Bruger du en hundesele fra Dog Copenhagen, vil du opleve det modsatte. Selerne kan fås i mange forskellige størrelser og farver, som du skal justere og tilpasse din hund, så den passer mere nøjagtigt.

En hundesele kan ændre hundens adfærd

En anden fordel i at investere i en hundesele fra Dog Copenhagen, er, at selen kan resultere i, at hunden begynder at gå pænere. Det kan skyldes, at hunden ikke længere har smerter fra halsbåndet, der presser på nakken og giver smerterne. Det kan nemlig være meget ubehageligt for hunden og gøre, at den trækker endnu mere i forsøget på at komme væk. Se de fordele, der kan opstå ved at bruge hundesele nedenfor:

  • Mindsker risiko for nakkeskader
  • Kan øge trygheden ved at vide, at hunden ikke kan komme ud af selen
  • Selen kan gøre, at hunden begynder at gå pænere, fordi den ikke længere har smerter
  • Selen er generelt meget gavnlig så længe, den passer

Hundeseler og halsbånd i åndbart materiale

Vælger du at købe en hundesele fra Copenhagen Dog, forsikrer vi om, at du får en god hundesele i et åndbart materiale. Størstedelen af sortimentet er kropsseler, der går langs brystbenet og mellem hundens forben. Selen er formet som et Y, hvor den øverste del af selen hviler på hundens skuldre. Det er især en sele, der er særligt velegnet til de yngre hunde og hvalpe.

Du kan selv justere modellerne, så de passer, men som udgangspunkt har de den bevægelighed, der skal til. Vi tilbyder også både halsbånd og snore i samme materialer. Det er individuelt fra hund til hund, hvad der umiddelbart virker som den bedste løsning. Er din hund velopdragen og aldrig trækker, er et halsbånd en fin løsning. Trækker din hund derimod, bør du investere i en god sele fra Copenhagen Dog.

Køb hos Canem  og støt 1 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Canem og støt 2 danske arbejdspladser!