Du er her: Forsiden Hundeseler

Justerbare hundeseler til den aktive hund

Hos Canem kan du købe mange forskellige hundeseler til dig med en aktiv hund. Hos os finder du justerbare seler med ergonomiske former og praktiske materialer med indsyede reflekser. Alle vores seler kan fås i mange forskellige farver og størrelser. Vores hundeseler har den klassiske placering på ryggen og på brystet, så du får fuld kontrol over din hund, når du går en tur. Hundeseler er generelt nødvendigt for dig, der oplever, at din hund trækker. Bruger du blot en hundesnor, kan det være svært at kontrollere hunden. Når hunden trækker, sørger selen for, at du ikke trækker i hundens hals, men derimod ved brystet. Vi tilbyder hundeseler i mærket Hunter, Dog Copenhagen og Red Dingo, der alle producerer seler til både små og store hunde. Hos os sørger vi for, at funktionaliteten er i orden, og at du får de rette materialer. Læs mere nedenfor og find den helt rette hundesele til din aktive hund.

« 1

Hundeseler til store hunde

Hos os kan du finde hundeseler til store hunde. De store hunde er oftest dem, der kan være sværest at kontrollere under gåture. Hvis du oplever, at du har en meget aktiv hund, der er svær at kontrollere, kan en hundesele være den rette løsning for dig. Vi tilbyder mange forskellige seler fra mærket Hunter, som har klassiske funktion. Selerne bliver placeret på ryggen og over brystet, så den får en ergonomisk pasform. Alle vores hundeseler gør det muligt at tilpasse efter din hund kropsbygning, så den sidder korrekt. Til de store hunde har vi størrelserne Medium, Large og Xtra-Large. Når du klikker dig ind på et produkt, kan du se alle specifikationer – heriblandt mål – for hundeselen. Du kan både se målene for hals, mave samt selens bredde. Se fordelene nedenfor:

  • Vores hundeseler er gode i kvalitet
  • Vi sælger hundeseler i alle størrelser
  • Der er indsyede reflekser, så du ikke skal være nervøs for at gå tur i mørke

Fælles for det mærke, vi forhandler, er, at designet er funktionelt og tilpasset hundens ergonomiske pasform. Derudover er vores seler lavet i ordentlige materialer, der passer på din hunds pels, og som nemt kan rengøres. Vi tilbyder materialer som nylon og polyester, der blot kan tørres af med en våd klud. Vi har sørget for, at selen nemt kan påsættes, når hunden bliver utålmodig og gerne vil ud at gå.


Hundeseler til små hunde

Vores hundeseler til små hunde ser lidt anderledes ud end de seler, vi tilbyder til store hunde. For eksempel kan du finde hundeseler til små hunde, der også har ergonomiske pasformer, og som samtidig sidder på både brystet og ryggen. Ligesom med selerne til de store hunde, vil du også her finde gode materialer såsom polyester. Til de mindre hunde kan du vælge imellem størrelserne Small og Medium alt efter, hvor stor din hun er. Hos os finder du designs i farver som grøn, grå, sort, orange eller lilla. Vi har hundeseler i mange farver, der sikrer dig, at I også kan ses på aftenture. Vores designs er meget identiske, fordi vi blot forhandler mærket Hunter. Derudover kan du være sikker på, at materialerne er bløde og behagelige at have på for din hund.
Inden du går ud og køber en hundesele hos os, er det vigtigt, at du måler din hunds størrelse på flere områder. Her skal du blandt andet måle bredde, hals og mave, da det er de mål, vi laver vores seler ud fra. Ved nogle af vores seler får du en sikkerhedssele med. Se fordelene ved sikkerhedsseler her:

  • Sikkerhedsselen er god til bilen
  • Du kan med selen spænde din hund sikkert fast
  • Selen er lavet med professionelle klatreseler, så kvaliteten er holdbar
  • Sikkerhedsselen passer til alle bæltesystemer i biler
  • Hundeseler til bil hindrer din hund i at bevæge sig i kabinen