Du er her: Forsiden Mimsafe

Mimsafe

Sloganet hos MIMsafe lyder ”Safe By Choice”, der meget rammende beskriver, hvad det primære fokus i produktfremstillingerne er – sikkerhed.

Når du har din hund med i bil, er det afgørende for sikkerheden hos både kæledyr og medpassagerer, at hunden er forsvarligt spændt fast. De primære produkter hos virksomheden er de prisvindende hundebure, der kan vælges til enhver størrelse hund.

Derudover finder du praktisk tilbehør til bilen fra den svenske fabrikant af sikkerhedsudstyr til hunde.

MIM Construction AB er virksomheden bag det populære produktmærke. I mere end 30 år har MIM Construction AB designet og udviklet sikkerhedsudstyr til hunde, der har til formål at skabe maksimal tryghed for alle i bilen.

Se det brede udvalg af sikkerhedsudstyr hos os i dag og vælg de bedste produkter til din bil og din hund fra MIMsafe.

Lær mere om MIM Construction AB

Det unikke ved produkterne fra den svenske udstyrsproducent er de mange godkendelser.

Produkterne i sortimentet har været igennem flere hundrede sikkerhedstest, så du er garanteret det største omfang af sikkerhed, når du har din hund med i bilen.

Hvert et produkt hos MIM Construction AB er udviklet i tæt samarbejde med bilfabrikanter, den teknologiske industri og sikkerhedseksperter.

Netop sikkerhed er et område, vi vægter højt hos Canem.dk. Ligesom dit kæledyr skal have den bedste komfort i hjemmet og kvalitetstilbehør til træning og leg, skal det også have den største grad af sikkerhed i forbindelse med transport.

Det miljøvenlige valg

Der er mange hensyn at tage, når du skal købe udstyr og tilbehør til din hund. Det gælder om at vælge de produkter, som tilgodeser hensynene til både hundens sundhed, vores miljø og familiens sikkerhed.

Når du vælger udstyr fra MIM Construction, bliver det ikke nemmere for dig at leve op til alle hensynene.

Der anvendes slidstærke, miljøvenlige og sikre materialer, og der bruges så vidt muligt genbrug af basiskomponenterne. Dermed kan du have god samvittighed, når du køber det uundværlige sikkerhedsudstyr til din hund, som skal komme den og din familie til gode i mange år frem.

Du kan vælge mellem forskellige typer af produkter fra MIMsafe.

Sikkerhed i bil er i lige så høj grad betinget af, at du vælger udstyr, som matcher dit kæledyrs størrelse og vægt. Alle detaljer og specifikationer har MIM Construction AB styr på.

Alt du skal gøre, er at vælge de varer, som modsvarer behovene hos dig og dit kæledyr.

Beskyt dit kæledyr og din bil

Når du skal på tur med din hund, eller når familien kører i sommerhus, skal det være nemt og ubesværet at have familiens firbenede medlem med. Det er ikke kun bur, der er brug for under og i forbindelse med transporten.

Vi har samlet forskellige produkter til dig fra MIM Construction, så du kan sikre både dit kæledyr og din bil. En hund kan komme til at forårsage stort slid på bilens inventar og udvendige stel. Derfor skal du bruge tilbehør, der skåner bilen mod slitage fra hundens poter.

Når din hund hopper ind eller ud af bagagerummet, kan det være en god idé at beskytte kofangeren.

Du kan vælge en specialdesignet kofangerbeskyttelse fra MIMsafe, der er nem at bruge og montere, og som beskytter bagenden af din bil mod skidt og snavs.

Find det rette transport- og sikkerhedsudstyr hos os

Vi er hele tiden på udkig efter nye produkter, der kan gøre livet nemmere for dig med kæledyr. Vi udvider løbende vores sortiment med kvalitetsvarer fra blandt andet MIMsafe, så du nemt og enkelt kan skabe sikkerhed for både kæledyr og familie.

Du finder alle de produktinformationer hos os, som du har brug for, når det rette udstyr skal vælges.

Køb hos Canem  og støt 1 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Canem og støt 2 danske arbejdspladser!