Du er her: Forsiden Sportsman's Pride

Sportsman's Pride

Hunde og katte er menneskets bedste venner, og rigtigt mange familier har enten hund eller kat eller endda begge slags som kæledyr derhjemme. De er en kæmpestor del af familien, og derfor bliver deres velbefindende med rette prioriteret meget højt.

Og en stor del af hundes og kattes velbefindende skal hentes i deres foder. Og her er det amerikanske Sportsman’s Pride ét af de allerbedste produkter, der findes på markedet. Med fokus på anvendelse af både kylling og lam som hovedingrediensen i foderet, er der virkelig tale om luksus og skønne råvarer til dine hunde og katte. Se vores udvalg herunder.

Masser af vitaminer og mineraler

Dit kæledyr fortjener kun det allerbedste, når det kommer til foder. Og du får det ikke meget bedre end Sportsman’s Pride. Sportsman’s Pride giver rigtigt god næring til dine hunde og katte og samtidig indeholder den alle de vigtige mineraler og vitaminer. Desuden smager det lækkert, og selv de mest kræsne katte og hunde vil kaste sig over det. Særligt katte kan være en smule kræsne, men langt de fleste vil elske Sportsman’s Pride.

Sportsman’s Pride er desuden et fuldkostfoder, og det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt din kat eller hund har brug for andet og mere end Sportsman’s Pride. Foderet dækker med andre ord det fulde behov hos dit kæledyr. Det eneste, du skal tænke på, er at give din kat eller hund rigeligt med vand, idet Sportsman’s Pride er et tørfoder.

Ingen kunstige tilsætningsstoffer eller biprodukter

Som altovervejende udgangspunkt er foderet produceret uden nogen former for korn, herunder byg, hvede og havre, om end der dog er enkelte produkter, som har fået tilsat perlebyg. Desuden er foderet naturligvis helt uden kunstige tilsætningsstoffer og biprodukter – du får, hvad du ser.

Sportsman’s Pride er desuden tilsat Omega Pride Skin & Coat System, der giver utroligt blank og sund pels hos hunden og katten. Omega 3 kommer her fra vegetabilske olier – og altså ikke fra fisk som ellers er det sædvanlige.

Når du fodrer dit kæledyr, kan du læse fodervejledningen direkte på pakken, hvor du kan se, hvad netop din hund eller kat bør spise per døgn. Her spiller vægt og størrelse naturligvis ind, ligesom du selvfølgelig altid skal holde et skarpt øje med dine kæledyrs vægt, så de ikke er hverken for tynde eller for tykke.

Udover at se på, hvor stor din hund eller kat er, bør du også se på, hvor aktiv den er. Der er stor forskel på, hvor meget for eksempel hunde forbrænder på en dag, og derfor skal du også tage aktivitetsniveauet i betragtning.

Forebygger og afbøder urinvejssten

Sportsman’s Pride er ikke kun godt for din kat eller hund, fordi det smager godt og indeholder alle de rigtige ingredienser. En af de absolut største fordele er, at det både kan forebygge og afbødeurinvejssten hos katte og hunde, ligesom det forebygger krystaller i urinen.

Krystallerne i urinen forekommer typisk på grund af dårlig kost, hvilket i sig selv er et afgørende argument for at vælge den gode og nærende kost til dine kæledyr. Og når det samtidig er forebyggende, er der ingen grund til at vente, til din hund eller kat har fået problemer med urinvejssten.

Har du hund, kan du med fordel fodre den to gange om dagen, hvor katte typisk blot skal have foderet en enkelt gang. Derudover foretrækker nogle dyr, at foderet opblødes i vand, inden du fodrer dem, hvor andre dyr foretrækker foderet tørt, som det er.