Du er her: Forsiden Tandpleje

Produkter til tandpleje

En sund og frisk mund er lige så vigtig for din hund, som det er for os mennesker.

Det er derfor langt fra ligegyldigt, hvilke produkter og tandbørster du vælger til din firbenede ven. Det skal være børster, som gør det nemt for dig at nå selv komplicerede punkter i hundens mund, og som er behagelige for hunden at få rengjort sine tænder med.

Kig nærmere på vores udvalg af tandplejeprodukter herunder og køb dem i dag.

Køb effektive og specialdesignede tandplejeprodukter hos os

Hos Canem.dk finder du de nyeste og mest effektive produkter til sundhed, hygiejne og pleje til din hund. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, og derfor kan du være sikker på at give din hund en komfortabel oplevelse med at opretholde en sund mundhygiejne.

Du finder blandt følgende produkter i vores udvalg til tandpleje:

  • Fingertandbørster
  • Spray mod dårlig ånde
  • Plejende mundspray
  • Tandpasta
  • Produktpakker med tandpasta- og børste

Hvilke produkter, din hund har brug for, afhænger dels af dens behov og dels af dine ønsker.

Du kan gå på opdagelse i vores store udvalg og finde de bedste tandplejeprodukter til dit kæledyr. Vores skarpe priser på kvalitetsprodukterne gør det nemt at opretholde en sund mund hos din hund uanset dens størrelse og dens erfaring med tandbørstning.

En sund mund har indflydelse på et godt helbred

Regelmæssig tandbørstning til din hund bør være lige så naturlig, som det er for dig. En usund mund kan med tiden føre til plak og huller i tænderne, og det kan forringe hundens evne til at tygge. Skadelige bakterier fra munden vil føres videre i kroppen, hvilket i sidste ende kan skabe sygdomme og svækket immunforsvar.

Det er nemt og enkelt at sørge for, at din hund har en frisk mund og fine, rene tænder. Den regelmæssige tandbørstning er med til at fjerne tandsten og plak, og med de specialdesignede hundetandbørster går det ubesværet med at nå selv de komplicerede steder ved kindtænderne.

Tandpleje skal ske fra din hund er hvalp. Des sundere tænder din hund har, des stærkere tandsæt har den, når den bliver senior.

Vælg produkter til tandpleje, der matcher jeres behov

Fra hund til hund kan der være forskel på følsomhed og tolerance i forhold til at få børstet tænder.

Om du er til tandbørste i klassisk udgave, eller om tandbørstningen går nemmere med en fingermodel, er op til dig at vurdere. Det vigtigste er, at du kan få renset alle tænderne grundigt hos din hund.

Vi tilbyder tandpastaprodukter i bedste kvalitet, der er fremstillet ved brug af naturlige og sunde ingredienser. De indeholder blandt andet enzymer, som nænsomt fjerner og reducerer forekomsten af plak og tandsten.

Det er tandpastaer, du kan bruge hyppigt til din hund, og som har en mild smag.

Gode råd til pleje af hundetænder

En voksen hund har 42 tænder. Disse skal rengøres, så der ikke opstår problemer med tænderne, der kan føre til dårlig trivsel og problemer med helbredet.

Er du i tvivl om, hvordan du skaber den sunde mund hos din hund, eller er du usikker på, hvor ofte din firbenede ven skal have børstet sine bisser, kan du følge disse råd:

  • Rens og børst din hunds tænder enten hver eller hver anden dag
  • Sørg for at vænne din hund til tandbørstning fra en tidlig alder
  • Brug altid kun specialfremstillede tandpastaprodukter til din hund
  • Tjek din hunds tænder med jævne mellemrum
  • Har din hund tendens til dårlig ånde, kan denne fjernes med mundspray

Den gennemførte tandrensning foregår ved brug af både børstning og mundspray. Børster du tænderne hos din hund ofte, kan du nøjes med en afsluttende mundspray efter behov.

Det er en god idé at starte med at vænne din hvalp til tandbørstningen fra en tidlig alder. Dette gør det nemmere at rense tænderne på den, når den bliver ældre.