Du er her: Forsiden Foderopbevaring

Brug for foderopbevaring ? - Læs med her

Som kæledyrsejer så spiller foder en vigtig rolle, og netop foderet bør opbevares på den bedst mulige måde. Dette gøres for at dit kæledyrs foder kan holdes tørt og friskt. Dermed kan det indkøbte foder til dit kæledyr forblive i den lækre kvalitet, som da det blev købt ind. Dette mindsker også risikoen for, at dit kæledyr vil nægte at spise foderet, da kvaliteten holdes på et bedre niveau end når det opbevares i selve foderposen. Derfor er god foderopbevaring essentielt for en kæledyrsejer, så dyrene altid får den bedst mulige kvalitet af foder.

Vælg den rigtige foderopbevaring

Der er stor forskel på størrelsen af kæledyr, og netop størrelsen på kæledyret har også en indflydelse på foderet. Dets større kæledyr, dets større mængde foder kræves der. Dermed skal der også mere foderopbevaring til. Vælg derfor altid en god størrelse beholder til foderet, så der ikke hele tiden skal fyldes foder i. Her på siden har vi op til flere opbevaringsmuligheder i forskellige materialer.  Er du i tvivl om hvilken størrelse og hvilket materiale, som du skal købe, så kan du altid spørge os om hjælp.

Fordele ved god foderopbevaring

  • Beskytter foderet mod fugt
  • Sværere for kæledyret at komme til foderposen
  • Foderet tørrer ikke ud som i en åben foderpose

Foderet holder sig i længere tid.

-

Typiske spørgsmål

Hvordan opbevares foder korrekt?

Foderopbevaring gøres bedst i en tæt lukket foderspand eller foderbeholder som står mørkt og hvor den undgår direkte sol.

Hvorfor er korrekt foderopbevaring vigtigt? 

Hundefoder er ikke billigt og derfor skal det holdes så friskt så længe som muligt, for at bibeholde den gode smag og holdbarheden. 

Skal jeg bruge foderspand med eller uden hjul?

Flytter du ofte din foderspand kan det varmt anbefales at købe en foderspand med hjul , er din foderspand placeret samme sted og nem at komme til kan du undlade at anskaffe dig en foderspand med hjul.