Du er her: Forsiden Foderopbevaring Foderbeholder Foderspand 6 liter
Foderspand
foderspand 6 liter

Foderspand 6 liter

199,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


6 liters foderspand
til hunde eller katte foder

Beskrivelse

Pet Wisdom foderspand på 6 liter

Vil du gerne være sikker på at din hund eller kat får præcis det, den har brug for, så har du sikkert brugt en hel del tid på at finde det helt rigtige foder. Mange af de kendte mærker og producenter gør også rigtig meget ud af forskning og løbende forbedring af deres produkter, så din hundeven eller kattekammerat kan leve længe og sundt.

Desværre er det sådan, at selv det bedste foder kan ende med at tørre ud, miste smag og ikke mindst blive mindre nærende med tiden, hvis det opbevares forkert. Det betyder, at selv om du køber den bedste form for foder, kan det stadig ende med at blive en mere og mere kedelig oplevelse for din firbenede ven, jo længere ned i posen I kommer. Det er der heldigvis råd for.

6 liters foderspand i lækkert design

Der er tænkt på både det ydre og funktionen ved denne skønne foderspand fra Pet Wisdom. Spanden kan rumme 6 liter katte- eller hundefoder og giver let adgang, når der skal serveres, men holder samtidig indholdet både tørt og lækkert, når låget er lukket.

Selv de former for foder, der kommer i smarte poser med genluk, kan gå hen og blive tørre eller miste en del af deres næring, når de står fremme gennem længere tid. Hvis du i stedet vælger en foderspand, kan du være helt sikker på, at den lufttættebeholder holder på næringen og samtidig sørger for, at foderet ikke tørrer ud og mister sin smag. Det er en praktisk løsning for både dig og dit kæledyr.

’A house with a pet is called a home’, står der på spanden, og et mæt kæledyr er et tilpas kæledyr, siger vi.

   • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram