Du er her: Forsiden Hundedækken

Forkæl din hund med et hundedækken

Vejret i Danmark kan være både koldt og vådt, og ikke alle hunde er lige godt udstyret til at holde varmen selv. Mange hunderacer kommer sydfra, hvor vejret er lunere, og de har derfor ikke så tyk en pels og underuld, som hunde fra norden. Nogle hunderacer er ganske enkelt avlet til andre formål.

 

Hundedækkener eller hundetøj er en god løsning, når frostgraderne bliver hængende i dagstimerne herhjemme. Præcis ligesom du tager ekstra overtøj på, kan din hund have brug for en hundejakke. Det tager sjældent meget tilvænning, da jakken jo oftest kommer på lige før en gåtur, og hunden vil forbinde det med noget positivt.

Find hundejakker til hunden lige her

Her på siden finder du vores udvalg af hundedækkener - vi byder på for eksempel regndækken, vinterdækken, fleecedækken, tørredækken og også kølende dækken til sommerbrug.
Dækkener er ikke helt det samme som tøj til hunden, da det kan give mindre bevægelsesfrihed ved skuldrene, men er deciderede vinterdækkener, der er designet til at holde hunden varm og tør. Hundedækkener fås selvfølgelig i mange størrelser, da det langtfra kun er små hunde, der har svært ved at holde varmen. Hunde dækken giver ikke kun din hund varmen men også komfort i vintertiden.

Størrelserne findes under hvert enkelt produkt, sammen med en størrelsesguide. De fås også i forskellige farver og designs, og det er også muligt selv at ændre på designet eller tilføje for eksempel et lille tørklæde, da hunden ikke selv kan nå dækkenet. Vigtigst af alt er, at din hund holder varmen og i stadig kan komme ud og gå på selv de koldeste dage og det får du med vores hunde vinterdækken og hundedækken til store hunde.

Dækken til hunden får din hund varmt igennem vinteren.

Hurtige spørgsmål og svar

Hvilket type dækken skal jeg vælge ?

Alle hunde er forskellige , nogle racer og hunde er mere følsomme overfor kulde end andre mens andre ikke kan lide/tåle regnvejr. Er din hund ikke god til kulde så anbefaler vi et hundedækken med fór så hunden forbliver varm under de kolde gåture.

Er hundedækkener kun til små hunde? 

NEJ. Store hunderacer kan også fryse , specielt racerne som stammer fra varmere lande såsom franske mastiffer da de ikke har underuld.

Kan I hjælpe mig med at vælge? 

JA. Har du brug for hjælp til at vælge et dækken - så send en mail til os eller ring på 61402420 - Så hjælper vi dig og din hund med at finde det rigtige dækken.