Du er her: Forsiden Hundedækken Back On Track Hund Back On Track Night Collection - Ruby
Back On Track Night Collection - Ruby
Night Collection - Back On Track
Back On Track Night Collection - Ruby
Back On Track Night Collection - Blå

Back On Track Night Collection - Ruby

Fra 379,00 DKK

Vi sender dine varer i morgen.Quiltet bygetæt hundedækken med foer i farven ruby
Foret med den velkendte Welltex-teknologi i ryggen og i mavebæltet
Velcro på mavebæltet og foran
Benstropper i elastik
Refleks foran
Størrelser: 20 cm - 70 cm (rygmål)

Beskrivelse

Back On Track - Night Collection Manteau - Ruby

 

Mange hunde bliver klippet, når pelsen bliver for langt, og andre er blot kuldskære i enten regn eller frostgrader. Uanset omstændighederne, så er et elegant, klassisk hundedækken værd at have ved hånden, hvis din hund ikke altid har lige nemt ved at holde varmen.

Hundedækkenet er fremstillet i et lækkert, quiltet materiale, der er let foret, og ydersiden består af et stærkt, holdbart materiale i høj kvalitet, der både er vandtæt og sikrer, at produktet holder i mange år.

Ruby hundedækkenet lukkes med velcro foran på hunden og under maven, og de elastiske stropper til benene sikrer, at det bliver siddende korrekt, når hunden bevæger sig.

Sidst er hundedækkenet udstyret med reflekser foran, så din hund også kan ses i mørke, samt med et flot, champagnefarvet broderi på siden, hvilket giver dækkenet den sidste detalje og lidt ekstra elegance.

Opnå et mere aktivt og komfortabelt liv for din hund

Dette elegante hundedækken fra Back On Track er udstyret med den velkendte Welltex teknologi i både ryggen og det anatomisk korrekte mavebælte.

Welltex teknologien kombinerer moderne tekstil teknologi med traditionel kinesisk medicin ved at inficere welltex teknologien i fibrene. Dette resulterer i, at når produkterne bæres eller bruges, så udstråler de inficerede partikler en energi tilbage mod kroppen. Reflektionen består af langbølget infrarød stråling, der behandler led og muskler. På den måde kan din hund ikke blot holde varmen med dette hundedækken, men den vil også få et mere behageligt, aktivt liv med en lavere tendens til led- og muskelsmerter.

Hundedækkenet kan let tilpasses den enkelte hunderace, og det fås både i størrelse 20 cm, 30 cm, 40 cm, 50 cm, 60 cm og 70 cm. De mange muligheder for forskellige størrelser sikrer, at weeltex teknologien er placeret de rette steder på hunden.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram