Du er her: Forsiden Buster

Buster

Som kæledyrsejer ved du alt om, hvor meget kvalitet, design og funktionalitet betyder, når der skal købes udstyr og tilbehør til familiens firbenede medlem.

Buster er et populært, dansk mærke, der udvikler og fremstiller produkter til hunde. Varesortimentet er bredt, og du finder tilbehør til både fodring, leg, træning og sundhed. Det store produktudvalg indeholder forskellige udgaver og varianter af samme type produkt, så dig med en lille eller stor hund kan vælge de helt perfekte udgaver til kæledyret derhjemme.

Hos Camen.dk ønsker vi at gøre det så nemt og enkelt for dig at vælge kvalitetsudstyr, der vil glæde både din hund og dig selv. Vi tilbyder et stort udvalg af varer fra Buster, og vi sælger dem til konkurrencedygtige priser.

Se alle kvalitetsvarerne fra producenten her og vælg de produkter, der matcher dine ønsker og din hunds behov i dag.

Lær mere om den danske kvalitetsproducent

Buster hører ind under den danske virksomhed KRUUSE, der i årtier har handlet og solgt veterinære produkter til danskerne. Kvalitet og sikkerhed er de bærende værdier og er en stor del af årsagen til, at varesortimentet er afholdt og efterspurgt af kæledyrsejere i hele landet.

Den danske virksomhed sælger blandt andet aktivitetslegetøj, hundesenge, snacks og godbidder, fodertilbehør samt udstyr til gåture og træning.

Hundelegetøjet er lavet af de mest slidstærke materialer på området. Der bruges blandt andet fleksibelt og sundt bomuldssnor til reb, ligesom der anvendes blød silikone, der er 100% fri for ftalater og kemiske stoffer.

De miljøvenlige og modstandsdygtige materialer gør produkterne anvendelige til de store og aktive hunde, når der skal leges frit eller trænes udenfor.

Multifunktionelt legetøj til aktivering, beskæftigelse og træning

Uanset alderen og personligheden hos din hund er det afgørende for dens trivsel, at du holder den aktiveret hver dag. Den har brug for at få stimuleret såvel hjerne som krop, og her er aktivitetslegetøj uundværlige redskaber.

Med Buster hundelegetøj kan du finde produkter, der kan bruges til apporteringstræning, beskæftigelse i hjemmet og sjove lege i haven. Det er dine ønsker i forhold til anvendelsesformål, der afgør, hvilke designs og produktudgaver du skal vælge. Til træningen og de underholdende trække-og-ruske lege er det værd at vælge legetøj med reb. Her får du slidstærke produkter, der er skabt til de mest aktive formål, hvor der kræves høj modstandskraft på materialerne.

Med sundhedsvenlige produkter skal du ikke bekymre dig om slidskader på tandsættet hos din hund. Den bløde silikone og det fleksible bomuldsreb er begge skånsomme materialer.

Kvalitetsudstyr til konkurrencedygtige priser

Uanset om du er på udkig efter nye foderskåle, ekstra hundefrakke eller supplerende aktiveringslegetøj, får du kvalitetsudstyr til din hund til budgetvenlige priser, når du vælger Buster.

Det bedste udstyr til kæledyr skal både glæde din firbenede ven, ligesom det skal matche og tilgodese dine behov som boligejer.

Når du vælger artikler fra den danske virksomhed, får du udstyr, der er lavet og designet i henhold til dit kæledyrs behov og tidens trends. Der udvikles produkter i moderne designs, så du kan have hundens seng eller foderskålene stående på faste steder i hjemmet hele tiden.

Varerne laves i forskellige varianter og udgaver, der tager hensyn til de forskellige hunderacer.

Find det bedste udstyr til din firbenede ven

Hos Canem.dk kan du altid finde vigtige produktoplysninger om blandt andet materialer, størrelser og særlige egenskaber ved alle varer i sortimentet.

Vores produkter er beskrevet med informationer om alle de specifikationer og særlige funktioner, som du har brug for at kende til, når det bedste udstyr skal vælges til din hund.

Med de budgetvenlige priser på Buster artiklerne kan du altid skabe de mest sunde, hygiejniske og komfortable forhold om dit kæledyr derhjemme og på ferien.

 

Køb hos Canem  og støt 1 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Canem og støt 2 danske arbejdspladser!