Du er her: Forsiden Boony Est. 1941

Boony Est. 1941

Det bedste til dit kæledyr fra Boony Est. 1941

Som alle andre dyreelskere ønsker du naturligvis det allerbedste for dit kæledyr. Dog kan det være svært at orientere sig i landskabet, for efterhånden flyder internettet over med kæledyrsprodukter.

Hos Canem.dk forhandler vi en lang række kæledyrsprodukter, herunder produkter fra det anerkendte mærke Boony Est. 1941. Produkterne er alle udviklet til blandt andet at optimere dit kæledyrs:

  • Sundhed
  • Velvære
  • Hygiejne

Derfor elsker vi vores kæledyr

Der er mange grunde til, at vi elsker vores kæledyr. Modsat mennesker har dyr evnen til at elske ubetinget. Har du først gjort dig venner med en hund eller kat, varer venskabet livet ud – og dyret forlanger ikke noget af dig. Dette er måske grunden til, at folk der jævnligt interagerer med dyr, har mindre risiko for at blive ramt af for eksempel stress og depression end folk, der ikke holder husdyr. Klapper du en hund, kan den positive effekt faktisk påvises i din krop. En sådan interaktion udløser nemlig et væld af endorfiner. 

Ud over fordelene følger der også både ansvar og besværligheder med at have et kæledyr. Kæledyr har nemlig en lang række behov – og som ejer er du ansvarlig for, at de bliver ordentligt dækket.

 

Kæledyrets mange behov

Som mennesker har et kæledyr brug for mange ting for at føle sig godt tilpas. Først og fremmest er det essentielt, at dyrets søvnrelaterede omstændigheder er i orden. Sover dyret ikke ordentligt, vil det have sværere ved at koncentrere sig i løbet af dagen, og det vil også være mindre tilbøjeligt til at opføre sig velopdragent.

Det er også vigtigt, at dyret spiser ordentligt. Hvis dit kæledyr får for lidt at spise, vil dets energiniveau falde, og risikoen for alvorlige helbredsproblemet vil blive forhøjet. Derimod kan længere tids overspisning føre til tarmproblemer og overvægt.

Derudover bør du sørge for, at dit kæledyr får rigelige mængder motion. Hunde er energiske væsner, og hvis du forsømmer de regelmæssige ture i parken, risikerer du, at din hund bliver nedtrykt og lad. Du skal også sikre dig, at dit kæledyr er i regelmæssig kontakt med både ejere og andre dyr. Særligt er hunde sociale væsner, og det er altafgørende for deres velbefindende, at de får dækket deres behov for at socialisere.

Kort sagt er der mange ting at tage hensyn til, hvis du er kæledyrsejer. Heldigvis er der masser af hjælp at hente hos de professionelle.

 

Kæledyrsprodukter

Kæledyrsprodukter fås i mange afskygninger. Alene til hunde og katte findes der både lemme, senge, foder, medicinalmidler, legetøj, halsbånd og motionsudstyr. Canem.dk forhandler alt dét, du har brug for, hvis du har et kæledyr.

Er din kat for eksempel blevet ramt af enten lopper eller flåter, kan du med fordel tjekke vores brede udvalg af skadedyrsbekæmpende medicin. På vores side finder du dertil en lang række anerkendte mærker. Boony Est. 1941 er ét af dem.

 

Om Boony Est. 1941

Boony Est. 1941 har længe specialiseret sig i kæledyrsrelaterede produkter. Hvad end du leder efter tøj, legetøj eller noget helt tredje, er Boony Est. 1941 et rigtig godt sted at starte.

Har du ikke fundet dét, du ledte efter? Hos canem.dk sidder vi altid klar til besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde det helt rette problem. Kontakt os på telefon eller på mail, og vi svarer dig så hurtigt, vi kan.