Du er her: Forsiden Bogadent

Bogadent

Tandpleje af høj kvalitet fra Bogadent

Bogadent er et mærke, som leverer tandpleje af høj kvalitet til husholdningens kæledyr. Bogadent udbyder et sortiment, der alle er plejeprodukter til at optimere mundhygiejnen. Mange af produkterne har flere funktioner, fordi de udover deres rensende effekt også virker forebyggende mod en række bakterier og lignede.

Ønsker du at have en hund i balance, er det vigtigt at kigge på hundens almene sundhed, og her kan tand- og mundområdet nemt forglemmes. Hvis du oplever en hund, som ikke opfører sig normalt, kan det i nogen tilfælde skyldes problemer i munden, og netop her kan Bogadent være jeres redning.

Bogadent er et anerkendt mærke, som leverer en række produkter, som kan afhjælpe de orale problemer, som kan udvikle sig ved en hund. Behandlingen med produkterne kan sagtens ske hjemme, og der er på alle produkterne udførlige guides til anvendelse, så man ikke er i tvivl om udførelsen.

De forebyggende ingredienser og funktioner i flere af produkterne er også med til at sikre hundens almene helbred fremover, som med sikkerhed vil højne både hund og ejers livskvalitet.

Udviklet specielt til hunde

Bogadent udvikler alle deres produkter til brug på hunde og katte, og alle deres produkter indeholder ikke nogen stoffer, som kan være skadelige for dyrene.

De forskellige formularer er udviklet af professionelle eksperter, som alle har stor erfaring i tandhygiejneområdet. De har stor fokus på at udvikle de sikreste og mest virkningsfulde produkter, så man er garanteret et positivt resultat med Bogadents tandplejeprodukter.

Bogadents produkter kan bruges til alle slags hunde, og er man i tvivl kan man først og fremmest læse instruktioner og vejledninger, som følger med det enkelte produkt. Såfremt det ikke er fyldestgørende nok, kan man rådføre sig med sin dyrelæge.

Alle produkterne fås til overkommelige priser, som kan rummes af de fleste pengepunge.

En række forskellige produkter

Bogadents linje af tandpleje har forskellige produkter, som alle har til formål at løse et problem, der ofte opstår i forbindelse med hundes tand-, mund- og gummeområde.

Fælles for alle produkterne er en sikker og testet formular af ingredienser, men også et fokus på høj anvendelighed og brugervenlighed for ejeren. Det betyder, at Bogadents produkter er meget nemme at anvende, og de kan uden problemer implementeres i ens hunds almene plejerutine.

Derudover er plejeprodukterne skånsomme for forholdet med hund og ejer, fordi det ikke kræver megen indgreb fra ejers side at benytte produkterne. Produkterne kan nemt tilføres til drikkevandet, påsmøres eller lignende uden at det bliver en ubehagelige oplevelse for hverken hund eller ejer.

Bogadents linje indeholder både produkter, som skal påføres på ene eller anden vis, men også redskaber, som ejer kan bruge til at hjælpe med at rense mund og tænder på hunden. Alt sammen essentielt for opbygning og vedligeholdelse af hundens mundhygiejne.

En god og holdbar løsning for glad hund og glad ejer

Det er aldrig for tidligt at gå i gang med at optimere en hunds mundhygiejne. Derfor kan man med fordel indkøbe Bogadents produkter i dag, og få dem i brug så hurtigt som muligt. På den måde gør du både dig selv og din hund en tjeneste på den lange bane. Hunden oplever en sund og stærk mundhygiejne, hvilket ikke involverer smertefulde indgreb eller daglige gener. Du som ejer vil få en gladere og nemmere hund, samt du vil spare en masse penge på besøg ved dyretandlæge i fremtiden.

For mange er Bogadent den helt rigtige løsning, og de mange produkter kan afhjælpe de fleste problemer. Derfor kan du med god samvittighed og uden at sprænge budgettet indkøbe et eller flere af Bogadents produkter i dag her på siden.