Du er her: Forsiden Merial

Merial

Ligesom mennesker har dine kæledyr brug for få plejet sin hud, pels og poter ind imellem, så det holder sig pænt og lækkert, og så din hund eller kat føler sig veltilpas. Og her kommer Merial ind i billedet. Merial står nemlig bag produktionen af Frontline, som er en serie af plejeprodukter til dine kæledyr, hvad end de har brug for skinnende pels, bløde poter eller at få renset øjne og ører.

Merial laver naturligvis også en række plejeprodukter med det formål at vaske og rense hud og pels, når du skal have dit kæledyr i bad, og derudover har de også lanceret en serie af produkter, der skal hjælpe dig med at få bugt med lus, flåter og lopper i dyrenes pels. Se det store udvalg af produkter herunder.

Fantastisk pelspleje

Både hunde og katte er meget populære kæledyr, og de bliver lynhurtigt en meget stor og vigtig del af familien. Du ved helt sikkert allerede, at dyrene naturligvis skal i bad ind imellem, men pleje af dine kæledyr er ikke kun et spørgsmål om renlighed. Det handler også om pleje, forkælelse og velbehag for dine kæledyr.

Og af og til trænger både hundes og kattes pels, hud, poter, øjne og ører bare til at få noget ekstra kærlighed og omsorg. Og her er Merials Frontline produkter meget relevante. Det er nemlig en hel serie af diverse plejeprodukter til hunde og katte, som netop tilpasses dyrenes behov og de forskellige forudsætninger, de måtte have.

Du skal derfor sørge for med jævne mellemrum at børste hundens og kattens pels, vaske dem, klippe deres kløer og pleje deres pels. Det gælder, hvad end pelsen er langhåret eller korthåret. På den måde holder du nemlig pelsen velplejet at se på, men vigtigst af alt bliver den sund og rask, hvis den plejes løbende.

Alle Merials produkter er paraben- og silikonefri, og så er de udviklet i samarbejde med dyrlæger.

Få bugt med lopper, flåter og lus

Det er ikke usædvanligt, at katte og hunde bøvler med lopper og lus. Det kan være en kløende og sur omgang for dyrene, men også for jer som familie. Og derfor er det vigtigt, at I kommer de skadende smådyr til livs, så snart I opdager dem. Og det skal naturligvis helst ske på en så skånsom måde for dine dyr som overhovedet muligt.

Merial har udviklet en serie af forskellige produkter til formålet, som er inddelt i hund og kat samt størrelse/vægt på dit kæledyr. Samtidig beskytter produkterne også din hund og kat mod flåter, som ellers kan være et meget stort problem, hvis du går tur i Danmarks skove eller parker.

Disse produkter fra Merial bekæmper både lus, lopper og flåter, og det særlige ved produkterne er, at de kan tilintetgøre lopper i alle stadier af deres livscyklus. Samtidig er produkterne skånsomme og kun meget sjældent forbundet med små bivirkninger for dine kæledyr.

Produkterne kommer i små pipetter, så det er nemt for dig og behageligt for dit kæledyr.

Hvorfor er det vigtigt at pleje dine kæledyrs pels?

Det åbenlyse svar på dette spørgsmål er naturligvis, at pelsen ser smuk, blank og velplejet ud. Men det er ikke kun æstetik, der ligger til grund for pelspleje. Det er ubehageligt for din hund og kat at have filtret pels, kløende hud og for lange negle. Og pels- og hudpleje på dine kæledyr er således i endnu højere grad et spørgsmål om omsorg og kærlighed for dine dyr, og at dine kæledyr skal være godt tilpas.

 

Køb hos Canem  og støt 1 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Canem og støt 2 danske arbejdspladser!