Du er her: Forsiden Loppe- & Flåtmidler Kat Frontline Combo Kat - 3 Pipetter
3 Pipetter loppemiddel til kat

Frontline Combo Kat - 3 Pipetter

249,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.


Behandling og forebyggelse af lopper, flåter og lus
Virker både på katte, ildere samt omgivelserne
Et effektivt loppemiddel som virker på alle stadier i loppens livscyklus
3 pipetter i pakken

Ifølge lægemiddelstyrelsen er der ingen returret på dette produkt

Beskrivelse

Frontline Combo Vet. Kat - 3 pipetter

Hos Canem.dk finder du de bedste og mest effektfulde produkter til at fjerne lopper, lus og flåter hos din kat. Vi tilbyder forskellige udgaver af de anmelderroste midler fra Frontline Combo. Disse produkter er de eneste på markedet, som er i stand til at behandle og dræbe lopper på alle stadier i livscyklussen. Det betyder, at både vokse lopper og æg dræbes, så der ikke kan ske formering.

Dette produkt indeholder 3 pipetter.

Vælg de bedste og mest skånsomme produkter til din kat

Når du vælger Frontline Combo, giver du din kat den bedste behandling. Produktet indeholder pipetter med flydende væske, som skal dryppes ned på applikationspunktet på ryggen af din kat. Det er en nem, simpel og smertefri proces, som din kat ikke vil lade sig påvirke af.

Der er meget sjældne bivirkninger forbundet med at anvende Frontline Combo. Det kan være misfarvning på pelsen omkring det punkt, hvor indholdet i pipetten er blevet fordelt. Dette er uskadeligt for din kat, og den udsættes ikke for sundhedsfare. Misfarvningen har kun kosmetisk betydning.

Sådan anvender du Frontline Combo

Du skal bruge den dosering, som matcher vægten hos din kat. Det er vigtigt, at du starter med at læse indlægssedlen, så du kan få viden om, hvilken behandling du skal give dit kæledyr. Her vil du finde information om, hvor mange mg der er i hver pipette, og du får råd til at bruge produktet.

Når du har givet din kat en behandling, skal du tage visse forhåndsregler overfor den i de første 2 døgn. Mennesker og andre dyr må ikke komme i tæt kontakt med din kat, og du skal undgå, at den udsættes for regn eller vand. Dette kan hæmme virkningen af Frontline Combo produktet.

De praktiske pipetter er lukkede til i spidserne. Dermed kan du nemt og uden problemer have de øvrige pipetter opbevaret, uden det går udover virkningen af produktet.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram