Du er her: Forsiden Loppe- & Flåtmidler Frontline Combo - Hund 2-10 kg - 6 Pipetter
Loppemiddel til hunde 2-10 kg - 6 pipetter

Frontline Combo - Hund 2-10 kg - 6 Pipetter

555,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Pakning med 6 pipetter til brug på huden - Produkt mod lopper og flåter
Indeholder en kombination af et aktivt stof med adulticide egenskaber, fipronil, og et aktivt stof med ovicide og larvicide egenskaber (S)-methopren

Ifølge lægemiddelstyrelsen er der ingen returret på dette produkt

Beskrivelse

Frontline Combo Vet. til hunde 2-10 kg

Gør livet mere behageligt for din hund. Forebyg og behandl angreb fra lopper, flåter og bidende lus med Frontline Combo - Hund 2-10 kg - 6 Pipetter. Her får du 6 pipetter, der hver indeholder en behandling, der kan beskytte din hund mod lopper i op til 8 uger og flåter i op til 4 uger. Hver pipette indeholder én dosering til din hund mellem 2 og 10 kg, så Frontline Combo er nemt at bruge.

Slip for besværlige flåter og lopper

Det er både generende for dig og din hund, hvis hunden har flåter eller lopper. Derfor er Frontline Combo - Hund 2-10 kg - 6 Pipetter ideel til dig, der har en mindre hund og gerne vil spare den for angreb fra lus, flåter og lopper. Produktet kan endda også anvendes, selvom din hund er drægtig eller diegivende - dog må det ikke anvendes til hunde under 8 uger og/eller 2 kilo. Derudover bør du heller ikke anvende det, hvis din hund er syg eller afkræftet.

Udover at Frontline Combo Vet beskytter mod nye angreb fra flåter, lus og lopper, forhindrer det også lopperne i at formere sig. Det hæmmer både udviklingen af æg og udviklingen af larver og pupper fra æg lagt af voksne lopper i op til 8 uger efter applikationen. Samtidig kan dette produkt også indgå i behandlingen af allergisk eksem forårsaget af loppeangreb.

Frontline Combo - Hund 2-10 kg - 6 Pipetter er et af de mange loppe- og flåtmidler til hunde, der er til udvortes brug. Der bruges én pipette med indhold passende til hundens størrelse pr. behandling, og man bør undgå at dyr slikker sig selv eller hinanden på behandlingsstedet efter behandling. Samtidig bør behandlede dyr omgås med forsigtighed, indtil behandlingsstedet er tørt.

Frontline Combo Vet kan hjælpe dig og din hund med at undgå flåter, lus og lopper.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram