Du er her: Forsiden B&B Hundeshampoo og pelspleje

B&B Hundeshampoo og pelspleje

B&B hundeshampoo og pelspleje er økologiske produkter som er fremstillet helt uden brug af kunstige farvestoffer, kunstige parfumer, parabener, silikone eller overflødige tilsætningsstoffer. Udvalget i shampoo og balsam samt børster, kamme og karter giver dig mulighed for at finde den helt rette pelspleje til din hund - uanset om den er korthåret, langhåret eller ruhåret.

I B&B's sortiment finder du også plejeprodukter og shampoo til katte.

B&B til familiehunden og til udstillingshunden

Rejsen for B&B Økologisk Hundeshampoo begyndte grundet en stor passion for kæledyrspleje. Grundlæggerne mente at hunde og katte fortjener det bedste, hvilket derfor inkluderer produkter som er skånsomme for deres sarte hud, mens de også efterlader deres pels skinnende ren og sund. Med det økologiske produktsortiment bringer de velvære og sundhed til hvert eneste kæledyrshjem.

B&B Økologiske Hundeshampoo - Deres historie og oprindelse 

B&B Økologisk Hundeshampoo blev grundlagt for over 10 år siden, af to danskere med en stor kærlighed for hunde og som til dagligt arbejdede som hundefrisører. De var altid på udkig efter naturlige produkter for at sikre de elskede kæledyr den bedst mulige pleje. Men, de stødte konstant på et problem i deres søgen - mange af de "naturlige" produkter på markedet var enten fyldt med skjulte kemikalier eller de var simpelthen ikke særlig effektive.

Med mange års erfaring i hundepleje og en passion for miljøvenlige løsninger, var de fast besluttede på at de selv ville skabe et produkt, der ville sætte en ny standard for hundepleje. Besluttet om at gøre en forskel, begyndte de selv at fremstille hundeshampoo med forskellige naturlige ingredienser. Deres resultater blev til B&B Økologisk Hundeshampoo, en række produkter bestående af 100% økologiske og veganske ingredienser, der er lige så effektive, som de er sikre.

Hos B&B er de dedikerede til bæredygtighed. Alle deres produkter er cruelty-free, hvilket betyder at de aldrig er testet på dyr. Derudover er deres produkter biologisk nedbrydelige og deres emballage er lavet af genbrugsmateriale som er 100% genanvendelig. De er stolte af deres økologiske og veganske certifikater, som beviser deres engagement i at skabe naturlige, ikke-skadelige produkter. 

B&B Økologiske Hundeshampoo er et bevist eksempel på, at man ikke behøver at gå på kompromis med kvaliteten af produkterne for at være miljøbevidste og etiske.

Det brede produktsortiment hos B&B

B&B Økologisk Hundeshampoo, har gennem årene udviklet et bredt udvalg af produkter for at tilgodese alle vores kæledyrs behov i pelsplejen. Deres produktsortiment strækker sig fra mange forskellige økologiske hundeshampoo og balsam til en specifik shampoo kun for katte, tørshampoo, forskellige børster og karter, potesalver, øre- og øjenrens, sølvvand og meget meget mere.

Enten om du har en lille kat eller en stor hund, om du går på udstilling eller er der hjemme, så kan du i B&B Økologisk Hundeshampoo altid finde det rette produkt til at give dit kæledyr den pleje, det fortjener. Deres fokus på kvalitet, naturlige ingredienser og bæredygtighed sikrer, at du kan stole på deres produkter så meget som dit kæledyr stoler på dig.