Du er her: Forsiden Hunde i mørke

Pas pü din hund i mørket

Her finder du udstyr med lys og reflekser til din hund.

Når du går tur med din hund i mørke, er det afgørende, at du bruger udstyr og tilbehør, som skaber maksimal tryghed. Derfor skal du sørge for at købe det rette udstyr ind, så I kan bevæge jer sikkert ud, selv på mørke aftener.

Vi tilbyder seler, halsbånd, snore og veste med LED-lys og reflekser, så I kan blive set på lang afstand i trafikken. Dette er med til at bringe sikkerhed for jer og for de øvrige trafikanter, så det er bare med at få købt det med det samme.

Køb udstyr der bringer sikkerhed i mørke

Om du er til refleksvest, halsbånd med LED-lys eller en lygte til halsbåndet, er op til dig. Det vigtigste er, at du og din hund er godt oplyst, når I går tur i mørket.

Hos Canem.dk finder du et bredt udvalg af produkter, der er designet til at skabe tryghed for jer og andre. Vi forhandler udstyr med de nyeste sikkerhedsfunktioner på markedet.

Det kan f.eks. være:

  • Halsbånd med LED-lys
  • Refleksvest
  • Hundelygte til halsbåndet
  • LED-halsbånd designet til langhårede hunde
  • Halsbånd, seler og hundesnore med refleks trim

Alle vores produkter sælges til konkurrencedygtige priser. Du kan med fordel kombinere forskellige produkter, så du og din hund er sikre på at blive set, når I går ture i mørket.

Hvilket udstyr skal jeg vælge?

Når du skal vælge sikkerhedsprodukter, skal du både tage højde for dine og hundens behov. Til langhårede hunde er det nødvendigt at vælge ekstra brede halsbånd med LED-lys, der sørger for, at din hund er optimalt oplyst i mørket.

Har du en lille hund, kan det bringe ekstra sikkerhed at vælge en vest fremfor halsbånd. En vest giver stor opmærksomhed, når hele hundens ryg og sider oplyses af modlys.

Uanset om du vælger produkter med LED-lys eller reflekser, får du udstyr, som er nemt at anvende og giver din hund synlighed i trafikken, hos os.

Vælg refleksvest, der matcher din hunds størrelse

Hos Canem.dk går vi op i at tilbyde produkter til forskellige hundestørrelser og behov. Dette gælder alt udstyr i sortimentet.

Når det kommer til valg af refleksvest, skal du vælge den størrelse, som passer til din hund, for det skaber størst komfort og sikkerhed. Vores veste er nemme at sætte på hunden og er designede med praktiske velcrobånd om både mave og hals. Der er kraftige reflekser på begge sider samt på halsstykket. Disse lyser op, når der kommer modkørende bilister, eller når der er genskin fra gadelygter.

Sørg for at tjekke vores størrelsesguider. De hjælper dig nemt med at vælge den udgave, som i længde og omfang passer til din firbenede ven.

Funktionelle og smarte halsbånd med LED-lys

De nyeste sikkerhedsprodukter til hunde er halsbåndene med LED-lys. Hos os finder du dem i forskellige designs og farver. Du kan få halsbånd, som lyser op i enten blå eller orange og skaber synlighed på en afstand op til 500 m.

Den store fordel ved disse modeller er, at de er justerbare i design. De kan tilpasses enhver hund, stor som lille.

De moderne LED-halsbånd fungerer ved hjælp af batteri, som skal lades op med et USB-stik. De er lavet med den nyeste teknologi på området, hvilket betyder, at de ikke skal oplades ofte. Du kan derfor tage din hund med på længere ture i mørket uden at frygte, at I ikke er tilstrækkeligt oplyst.

Ekstra sikkerhed med lygte til halsbånd

Som hundeejer skal du sørge for, at din hund kan ses i mørket fra alle sider. Veste og halsbånd med lys skaber høj synlighed fra siderne. Går din hund allerede med vest eller LED-halsbånd, kan du optimere sikkerheden ved at sætte en lygte fast i halsbåndet. Dette gør, at din hund ses forfra.