Pas på hunden i mørket

Hunden er menneskets bedste ven og derfor vil de fleste af os også gerne passe ekstra godt på vores firbenede venner, når vi skal gå tur i trafikken eller lege i parken. Det kan gøres på rigtig mange forskellige måder alt efter, hvor I skal hen, hvad din hund bedst kan lide og, hvad du selv føler giver den største synlighed, når mørket falder på.

Hos Canem.dk finder du et stort udvalg af lys til hunde og refleks til hunde, så du altid har flere forskellige modeller og løsninger at vælge imellem. Vi vil gerne sørge for, at både ud og din hundeven kan færdes sikkert i trafikken hele døgnet rundt. Pas godt på din hund i mørket med det rigtige udstyr. Er du i tvivl om, hvilke produkter, der passer bedst til din hund, så sidder vi klar til at vejlede dig til det helt rigtige valg. Køb dit udstyr allerede i dag, så du kan tage din hund med på tur hvor, og hvornår det passer jer, det betaler sig i sidste ende!

Halsbånd med lys

Hvis du overvejer et halsbånd med LED lys til din hund, så finder du naturligvis også det i vores sortiment. Lige meget, om du har en stor eller lille, kort- eller langhåret hund, så er det vigtigt, at du finder det halsbånd, der yder den største sikkerhed og forbliver synligt selv om hunden løber og leger.

Har du en langhåret hund, er det vigtigt, at du vælger et halsbånd, der ikke bare lyser klart og giver dig muligheden for at vælge mellem flere forskellige indstillinger, som eksempelvis blinken eller lysets styrke. På den måde er du helt sikker på at hunden er synlig både i trafikken og, når I træner apport i parken.

Refleksvest

Den er nøjagtig ligesom den, man efterhånden ser på rigtig mange cyklister og løbere i trafikken i løbet af den mørke årstid. Den sørger for at din hund ikke er til at overse og holder den sikker, selv om det er helt mørkt, når I begiver jer ud på eventyr i mørket.

Refleksvesten er et rigtig godt valg til dig, der gerne vil have lidt ekstra sikkerhed med. Den er lille og kompakt og kan passende ligge fast i bilen, så du altid har muligheden for at synliggøre din hund, hvis der skulle blive brug for det.

Hvorfor skal vi bruge hundelys i vintertiden?

Der er mere fokus end nogensinde før på at vi skal holde os sikre og synlige i trafikken. Langt de fleste cyklister i dag bruger cykelhjelm og det sker nærmest aldrig, at du støder ind i nogen uden lygter eller reflekser.

Det gælder også både børn og løbere, der færdes langs vejene, i skoven og på stier, når mørket falder. Derfor er det også en helt naturlig udvikling, at vi gør det samme for vores kæledyr. Rigtig mange har arbejde, der gør, at de daglige lufteture finder sted tidlig morgen og om aftenen efter middag, som netop er de tidspunkter, hvor der er allermest mørkt.

Vil du gerne passe på din hund – selv om den er velopdragen og går på sin plad, når I er ude – så er her rigtig mange gode muligheder.

Måske er det ikke refleksvesten eller det blinkende halsbånd, der passer til din hund og i det tilfælde finder du også en række andre både effektive samtidig med at de ikke er i vejen eller genere hunden, når den skal færdes ude. Pas godt på din firbenede ven med det rigtige lys i mørket, det skaber større sikkerhed for både hunden og dig, når i går tur i mørket

Køb hos Canem  og støt 1 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Canem og støt 2 danske arbejdspladser!