Du er her: Forsiden Hundehalsbånd Hunde i mørke LysHalsbånd Langhåret Hund Visio Light LED Pink
Halsbånd Langhåret hund Visio Light LED Pink
Lyshalsbånd til langhåret hund
Halsbånd Langhåret Visio Light LED Pink
Visio Light LED Halsbånd til langhåret
Hundehalsbånd LED lys. Langåret hunde. Lyshalsbånd

LysHalsbånd Langhåret Hund Visio Light LED Pink

185,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Indstil længden mellem 35 og 64 cm - så det kan passe til netop din hund.
Bredde på halsbåndet er 2,5 cm
Formen er flad så halsbåndet lægger sig oven på den lange pels

Beskrivelse

Visio Light LED Halsbånd til langhåret hund - Pink

Det kan være svært at sørge for, at ens hund er synlig, når det er mørkt, men med Visio LED halsbånd, er det blevet lidt nemmere. Det brede halsbånd er lavet til at sidde bedre på pelsen, hvilket gør, at den ikke forsvinder ind under. Det betyder også, at dette halsbånd kan bruges ved langhårede hunde.

Praktisk og behageligt lyshalsbånd

Du vil gerne have det bedste for din hund, så udover at halsbåndet er tydeligt i mørket, så er det også behageligt for din hund at have på. Halsbåndet er lavet til at kunne bruges i alt slags vejr - også regn og sne - så du nemt og sikkert kan bruge halsbåndet om vinteren. Halsbåndet kan ses hele 500 meter væk, hvilket gør jer tydelige for andre trafikanter i god tid.

Hvis du før har brugt en cykellygte på halsbåndet for at gøre din hund mere tydelig i mørket, så har du sikkert også opdaget, at lygten nemt kunne forsvinde under pelsen, eller at hunden skyggede for lyset. Dette er nemt løst ved at bruge Visio LED halsbånd, da der er lys hele vejen rundt om halsbåndet, hvilket gør din hund synlig for alle vinkler.

Halsbåndet er udstyret med kraftige LED lys, som enten kan lyse kontinuerligt eller blinke. Hvis du foretrækker kontinuerligt lys, kan halsbåndet holde cirka 1,5 time på en opladning. Hvis du helst vil bruge blinkende lys, holder halsbåndet cirka 2 timer på en opladning. Du oplader halsbåndet med det medfølgende USB-kabel. Halsbåndet er justerbart og kan være mellem 35 og 64 cm. Halsbåndet er lavet i blødt silikone, hvilket er det som gør, at halsbåndet både er vandtæt og behageligt.

Du skal være opmærksom på, at dette halsbånd ikke kan bruges alene, når du går med snor. Her skal du bruge halsbåndet sammen med hundens normale halsbånd eller sele.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram