Du er her: Forsiden Pelspleje

Produkter til pelspleje

Pelspleje handler både om udseende, hygiejne og sundhed. Det er vigtigt, at du holder din hunds pels frisk og ren, så den holdes fri for snavs. Det er derfor en god idé at vaske og børste pelsen med jævne mellemrum, så du forebygger filtreringer. Jævnlig pelspleje er ligeledes medvirkende til at forebygge, at din hund fælder, hvis du har en hund med underuld.

Her hos Canem kan du finde et hav af skønne pelsplejeprodukter, der egner sig til alverdens hunderacer og -størrelser. Kig blot herunder og køb skønne plejemidler og -produkter til din hund.

Køb de bedste produkter til din hund uanset race og særlige behov

Der er findes mange forskellige produkter til pelspleje. De er udviklet til forskellige racer og behov. Som tommelfingerregel gælder det, at de langhårede hunde har brug for mere pleje og hyppigere bad sammenholdt med racerene med kortere pels. Du skal derfor vælge et produkt, som passer til din hund og dens særlige behov.

Hos Canem.dk tilbyder vi et stort udvalg af produkter, der har forskellige egenskaber og egner sig til blandt andet:

  • Hunde med mørk pels
  • Hunde der lider af skæl
  • Hunde der er generet af filtret pels
  • Særlige produkter til hvalpe
  • Produkter med naturlige olier der styrker pels
  • Balsam der giver ekstra skinnende pels

Hvilke produkter til pelspleje, du skal vælge, afhænger dels af din hunds race og dels af dens behov.

Sådan plejer du din hunds pels

Der er forskel på, hvor ofte din hund skal have vasket sin pels. Du bør starte med at undersøge din hunds race og følge anbefalingerne for, hvor hyppigt vask skal finde sted.

Til dagligdagens pelspleje er det også ideelt at gøre brug af en særlig børste, der kan fjerne en stor del af de løse hår. Når du vælger børste med bløde hår, vil det opleves som massage for din hund. Dette gør det nemt for dig at klare pelsplejen, og det gør det mere behageligt for din hund at få børstet sin pels.

Når din hund skal i bad, skal der bruges særlige hundeshampooer og balsam. Du må ikke anvende de produkter, som er udviklet til mennesker, da disse indeholder kemikalier, som er skadelige for din hund.

De fleste shampooer er designet til at fungere med vand.

Du skal starte med at børste pelsen, så løse hår fjernes inden vask. Pelsen skal vaskes med lunken vand. Herefter skal shampooen påføres og masseres godt og grundigt ind i hele pelsen.

Fra race til race kan der være forskel på, om du med fordel kan gøre brug af en afsluttende balsam. Til de langhårede hunde er det en god idé at bruge en balsam, der gør pelsen blank og fin.

Hvordan vælger jeg den bedste shampoo til min hund?

Der er flere forhold, du skal være opmærksom på, når de bedste shampooer skal vælges til din hund.

Du skal tage højde for følgende:

  • Race og type af hår (Langhåret, korthåret eller ruhåret?)
  • Har min hund pelsproblemer (Såsom mat pels eller gener med skæl)?
  • Skal produkterne være med en bestemt duft?
  • Er der brug for balsam, der kan gøre pelsen ekstra blød og skinnende?

Når du er bekendt med behovene, er du i stand til at udvælge de rette pelsplejeprodukter til din hund.

Vi tilbyder shampooer med forskellige dufte. Duftene er naturlige og kommer af de sunde ingredienser i hvert produkt. Det kan f.eks. være honning, lavendel eller kokosolie. Hvis du ønsker en shampoo, der er lavet på rene, naturlige ingredienser, finder du også det i vores udvalg. Disse kan være særligt effektive til hunde med en fedtet pels.