Du er her: Forsiden Pelspleje Pelspleje Kat B&B Bambus Vaskehandsker
B&B Bambus Vaskehandsker

B&B Bambus Vaskehandsker

59,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.


Vaskehandsker lavet af bambus-fibre
One Size
Skummer nemmere shampoo'en op
Handskerne kan vaskes på 40 grader og bruges igen og igen

Beskrivelse

Lækre vaskehandsker i bambus

Hvis du er kæledyrsejer, ved du sandsynligvis, hvor vigtigt det er at opretholde kæledyrets hygiejne. Du har måske også lagt mærke til, at det til tider godt kan være besværligt at få kæledyret i bad. Nogle kæledyr vil ofte stritte imod i løbet af vaskestunderne. Dét kan skyldes flere ting. Heldigvis kan du afhjælpe problemet ved først og fremmest at sikre dig, at den shampoo, du bruger til din hund eller kat, er af ordentlig kvalitet. Supplerer du med et par vaskehandsker, der både er behagelige for dig og for dit kæledyr, vil resultatet være en markant nemmere vaskeproces.

Effektive handsker fra B&B

Handskerne fra B&B er One size, og de kan vaskes på op til 40 grader. Det betyder, at de kan genanvendes så ofte, som der er brug for. De hjælper dertil med at få shampooen skummet godt op, og derfor medfører de en effektiv og hurtig vasketur for dit kæledyr og for dig.

Blød og behagelig kvalitet

B&B Bambus Vaskehandsker er lavet af lækre bambus-fibre. Handskerne er på én gang komfortable for dig, der bærer dem og for kæledyret, der skal i bad. Særligt vil din hund nyde at blive masseret med det rare materiale. B&B Bambus Vaskehandsker har dermed både en funktionel fordel og den fordel, at de vil skabe optimale forhold for hygge og nærvær mellem dig og din firbenede ven.

Hvis du fortsat er nysgerrig på de mange måder, du kan pleje dit kæledyr på, bør du sørge for også at tjekke resten af produkterne i vores brede udvalg af pelspleje.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram