Du er her: Forsiden Pelspleje Pelspleje Kat B&B Rullekam
B&B Rullekam

B&B Rullekam

139,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Udredning af underuld og filtret pels
Tænderne på kammen har 2 forskellige længder som kan rulle
De rullende tænder løsner nemt og skånsomt knuder i den filtret pels

Beskrivelse

Læs mere om B&B rullekam her

Katte bruger meget af deres tid på at pleje deres bløde pels, men det er ikke altid, at de kan gøre det helt selv. Især hvis du har en langhåret kat, har du måske oplevet, at din kat nogle gange godt kan bruge ekstra hjælpe til at filtre dens pels ud, når den først er blevet uglet. Med denne rullekam fra B&B, kan du nemt og nænsomt hjælpe din kat med at fjerne knuder fra dens pels.

Lavet i lækker kvalitet

Denne kam er lavet med stærke tænder i metal. Tænderne kommer i 2 forskellige længder, hvilket gør, at kammen er mere effektiv til at fjerne hårtotter fra pelsen på din kat. Derudover kan rækkerne af tænder også rulle, når du bruger kammen. Det gør, at kammen er nænsom mod din kat, så det ikke er smertefuldt for den at blive børstet.

Dette vil gøre kammen nemmere at få brugt, da du ikke behøver at komme op og slås med din kat, hver gang den skal børstes med kammen. Selve skaftet på kammen er lavet i lækkert træ. Dette giver kammen et flot og luksuriøst udseende. Skaftet gør det også nemmere for dig at styre kammen, når du bruger den på din kat.

Denne kam er perfekt til at børste underuld og filtret pels.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram