Du er her: Forsiden Hundefoder

Hundefoder

På denne side finder du vores udvalg af hundefoder hvoraf du primært vil finde tørfoder. Vi tilbyder et større udvalg af forskellige mærker hundefoder, der egner sig både til små og store hunderacer, til rolige familiehunde eller aktive jagthunde. Der findes selvfølgelig også hvalpefoder og seniorfoder til hunde samt allergi venligt foder.

Så er du på udkig efter lækkert hundemad - så kig mere her.

Hundemad af høj kvalitet

Det er vigtigt, at du køber hundemad i dyrebutikker eller online butikker, der specialiserer sig i dyr og forhandler mad, der er fremstillet af de bedste råstoffer. Det har kæmpe betydning for din hund, at den får et foder, der er tilpasset dens behov. En aktiv jagthund kræver noget helt andet end en rolig familiehund eller en lille hundehvalp. Hvis din hund har foderintolerance er der også flere muligheder at vælge imellem i form af allergi venligt foder, både i foderets indhold og producenter.
Kosttilskud (som du finder under fanen "kosttilskud") kan hjælpe hunden til at få en flottere pels, stærkere led, mere energi eller en bedre mave, hvis den har lidt problemer med det.

Når du skifter fra et foder til et andet, er det vigtigt, at du starter med at blandet lidt af det nye foder i det gamle og øge forholdet lidt efter lidt. Det gælder specielt, hvis din hund har sart mave, eller hvis du skifter til et foder med markant højere kødindhold, end det hunden før har været vant til. Hos os finder du gode produkter i god kvalitet, som hunden vil elske.