Du er her: Forsiden Hundefoder First Buddy Hvalp 7 kg.
First Buddy Hvalpefoder 7 kg.
First Buddy Puppy 7 kg

First Buddy Hvalp 7 kg.

370,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.


Hvalpefoder til alle racer
Gives indtil 12 måneders alderen
Kan gives til drægtige og diegivne tæver
Glutenfrit foder med And - Kanin og Kylling
Olie fra Vildlaks

Beskrivelse

First Buddy Hvalpefoder 7kg

Sundt og næringsfyldt foder til hvalpene. Med First Buddy Hvalpefoder får du nærende fuldkostfoder, der vil gavne din hvalp rigtig meget. Med dette foder får den de nødvendige næringsstoffer, vitaminer og mineraler.

First Buddy Hvalpefoder indeholder en lang række kvalitets ingredienser. Heriblandt følgende:

·        And

·        Kanin

·        Kylling

·        Olie fra friskfanget vildlaks (omega-3)

·        Kartofler

·        Ærter

·        Lucerne

·        Krydderurter.

Som det kan ses på ingredienslisten, er det ikke 100% kød, der er at finde i First Buddy Hvalpefoder. Det er fordelt således, at 82% er kød, og de resterende 18% er vegetabilsk.

Foderet indeholder 27% protein og 16% fedt, hvor omega-3 spiller en væsentlig rolle. Der er 3599 kalorier pr. kilo.

Start med foderet, allerede før hvalpen er født

First Buddy Hvalpefoder kan også gives til den drægtige tæve som forberedelse til den kommende fødsel. Har din opdrætter brugt First Buddy Hvalpefoder til tæven, er det en rigtig god idé selv at fortsætte med at gøre dette. Mens hvalpen er i maven, vender den sig allerede til foderet, som moderen får. Og så når den kommer ud, får den næringsstofferne fra moderens mælk.

Det er derfor en god idé at fortsætte med det samme foder, som opdrætteren har givet tæven, da du er sikker på, at din hvalps mave har vænnet sig til det.

Giv din hvalp den bedste ernæring

First Buddy Hvalpefoder indeholder også tørret cikorierod og bryggeritørgær, der er med til at gavne din hvalps tarmflora, mavesystem og kan stimulere væksten af gode bakterier i fordøjelsessystemet. Tørret cikorierod og bryggeritørgær er kilder til henholdsvis Inulin FOS og MOS, der begge er kulhydrater, der gavner henholdsvis tarmfloraen samt bakterievæksten i maveregionen.

Der er også omega-3 i foderet. Omega-3’en kommer fra vildlaksen og er med til at give hunden en blød og skinnende pels. Olien fra vildlaksen er ikke kunstige eller skadelig farvestoffer og vil derfor ikke misfarve hvalpens hud eller pels.

Den bedste start på hundelivet

Det er vigtigt at give sin hvalp den bedst mulige start på livet. Det kræver mange aspekter at gøre dét, men en af dem er foderet. Her er det vigtigt, at man sørger for, at hvalpen får den ernæring, den skal have. Det kan du blandt andet gøre med First Buddy Hvalpefoder, der indeholder de nødvendige proteiner, fedtstoffer, kulhydrater samt næringsstoffer en hvalp skal have.

Du bør doserer mængden af mad, efter hvilken størrelse hund du har. En stor hunderace skal naturligvis have mere mad. Det anbefales at blive ved med at give hunden hvalpefoder i et helt år.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram

Du er måske også interesseret i: