Du er her: Forsiden Hundegodbidder

Hundegodbidder

Hundegodbidder er et must for enhver hundeejer og altid noget af det sjoveste at købe. Her på siden finder du et udvalg af forskellige slags godbidder samt tilbehør til hunden, som godbidderne for eksempel kan bruges sammen med eller opbevares i. De bedste godbidder er ofte lavet af tørret skind fra dyr, som hunden synes dufter virkelig dejligt og smager fantastisk. Det kan være alt fra små stykker af skind til hele ører eller klove, der virkelig tager tid at gumle sig igennem. Samtidig med at hunden tygger på skindet, får den også brugt sine tænder og får dermed skrabet plak og madrester af, så det er godt både for helbred og mundhygiejne.

Rødspætter til hunde

Rødspætter

Tørrede Rødspætter - 200g Fisk er en...

65,00 DKK

Bøffelhorn til hunde

Bøffelhorn

Bøffelhorn størrelse large Forkæl di...

69,00 DKK

Træn eller forkæl din hund med godbidder

Godbidder er ikke mad og må ikke erstatte dele af kosten for din hund, men kan bruges som for eksempel belønning, når du træner sammen med hunden, afspredelse og underholdning, når du har brug for fred et stykke tid, og ikke mindst som aktivering i forbindelse med både træning og forskellige typer legetøj, der udfordrer din hund til at tænke og tage ved lære.

Selvfølgelig er godbidder også til forkælelse, når du virkelig synes at hunden fortjener det! Lad hunden prøve lidt af hvert fra vores udvalg, og se om der er noget bestemt, der virkelig hitter hos jer!