Du er her: Forsiden Hundegodbidder Kyllingevinger
Kyllingevinger - Hundegodbid
Kyllingevinger 200g.

Kyllingevinger

42,00 DKK


Læg i kurven
Den naturlige godbid til din hund
200 g kyllingvinger til din firbenede ven

Beskrivelse

Kyllingevinger - 200g.

Omfatter din familie et firbenet medlem, er det en god idé, at du altid har godbidder ved hånden. Som mennesker er hunde sociale væsner, og dét at give hunden en godbid rummer et vigtigt socialt aspekt. Når du giver din hund en godbid, viser du nemlig både din kærlighed, hengivenhed og respekt over for hunden. Køb de bedste godbidder her på siden.

 

Tænk før du giver en godbid

Du skal huske på, at godbidder ikke bør uddeles uden grund. Får du for vane at uddele godbidder per automatik, vil din hund snart begynde at tigge om dem, og sådan bør det ikke være. I stedet bør du give hunden godbidder, når den har gjort noget særligt godt, og dét uanset om I hygger derhjemme, går en tur på gaden eller befinder jer i en hundepark. Belønning af velopdragen adfærd er nøglen til en velopdragen hund.

Det er naturligvis essentielt, at du kun giver din hund godbidder i god kvalitet. Ellers kan hundens mave blive fyldt med sukker og usunde fedtstoffer, som på sigt kan gøre hunden lad og syg.

 

Den ideelle godbid

Vi tilbyder en ideel løsning til dig, der leder efter den perfekte godbid til hunde. Vores kyllingevinger koster kun 42,00 per 200 gram, og kyllingevingerne er fremstillet helt uden tilsætningsstoffer. Derfor er du sikker på, at de vil glæde din hund uden at medføre helbredsmæssige skavanker. Du kan dertil både bruge kyllingevingerne som belønning og som snack. Uanset anledningen vil din hund elske dem, og de vil med garanti styrke båndet mellem dig og din firbenede kammerat.

   • Fragt fra kr. 39,-
  • Fri fragt over kr. 499,-
  • 2-4 dages levering
  • 14 dages fuld returret
  • Følg os også på Facebook
Køb hos Canem  og støt 1 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Canem og støt 2 danske arbejdspladser!