Du er her: Forsiden PetSafe - Glæde - Sikkerhed og Sundhed til dit kæledyr

PetSafe - Glæde - Sikkerhed og Sundhed til dit kæledyr

PetSafe har lavet kvalitetsprodukter til kæledyr siden 1991, med målsætningen om at være et af det mest pålidelige brands for kæledyrsejere. Deres ønske har nemlig fra start været at skabe sikkerhed, sundhed og glæde hos kæledyr verden over.

Brandet har lavet en lang række produkter, der gør livet som kæledyrsejer både lidt lettere og lidt sjovere. Så hvis du er kæledyrsejer og ønsker kvalitetsprodukter inden for eksempelvis indhegning, lemme, træning og meget mere, så læs videre her og lær mere om de mange nyttige produkter fra PetSafe, og hvad deres brand står for.

 

Et firma af passionerede dyreelskere

Hos PetSafe lægger de meget vægt på, at det er kæledyrenes trivsel, der fra dag et har været deres fokuspunkt. Dette har skabt en ærlig og åbenhjertet kultur i firmaet, hvilket har gjort at medarbejderne altid lytter til både kunderne og hinanden. På denne måde sikrer de sig, at deres produkter og fremgangsmåder er i konstant forbedring.

Her forstår de båndet, der binder kæledyr og ejer sammen, og alle produkter fra brandet er derfor skabt i forståelse og fejring af den kærlighed.

PetSafe’s mange kvalitetsprodukter til kæledyr

Listen er efterhånden meget lang af de produkter, som brandet har skabt. Produkterne falder inden for kategorierne:

  • Indhegningssystemer
  • Træningssystemer
  • Gøkontrol
  • Kæledyrets lemme
  • Sundhed og velbefindende
  • Leg og udfordring

I kategorien indhegningssystemer kan du finde alt lige fra nedgravningshegn og modtagerhalsbånd til kennelsystemer. Der findes mange gode løsninger for dig, der gerne vil holde styr på din hunds færden, så din firbenede ven ikke løber væk.

I kategorien træningssystemer kan du finde træningshjælpere som vibrationshalsbånd eller fjernspray. Du kan også finde forskellige hundeseler, agilityudstyr og godbidssystemer.

Brandet har udviklet forskellige typer af gøkontrolhalsbånd til hunde, der kan lære dit gøende kæledyr at være stille.

I forhold til kæledyrslemme har PetSafe udviklet mange forskellige lemme til både hunde og katte. Disse kan fås i forskellige størrelser og med varierede funktioner, bl.a. med lås, mikrochip og til ekstreme vejrforhold.

Du kan også kigge på brandets smarte kreationer inden for mad- og drikkesystemer. Dette er forskellige produkter, der gør det super nemt at fodre dit kæledyr, samt at sikre sig, at det altid har vand.

Brandet har også masser af sjovt og avanceret legetøj og underholdning til både hunde og katte. Disse produkter er helt sikkert sjove for både kæledyr og ejer.

Stol på den høje kvalitet

En af de ting, som firmaet bag kæledyrsprodukterne er særlig kendt for, er kvaliteten af deres produkter. Dette er vigtigt, når man som kæledyrsejer skal investere i et nyt produkt. Det er nemlig super rart og betryggende, at man ved, at det er holdbart og i høj kvalitet.

Kvaliteten er ikke kun vigtig i forhold til det praktiske og økonomiske, men også i forhold til dit kæledyrs sikkerhed. Mange produkter til kæledyr kommer nemlig i tæt kontakt med dyret, hvilket gør, at det er super vigtigt, at man altid kan regne med kvaliteten.

Med PetSafe produkter skal du ikke være nervøs for hverken materialerne eller funktionaliteten. Deres mærkesag er kæledyrenes trivsel, så du kan være sikker på, at alle produkterne er udviklet i bedste mening for både dyr og ejere.

Forkæl dig selv og dit kæledyr med PetSafe produkter

Oftest er det mest kæledyrene, der får noget ud af at få nyt legetøj, men med produkterne fra PetSafe, er det lige så meget til dig som kæledyrsejer. 

Find ud af, hvilke ting dig og dit kæledyr måske kunne mangle i hverdagen. Disse kan være første skridt mod en mere nem og rolig hverdag.

Disse produkter gavner jer ikke kun hver for sig, men binder jer også sammen som kæledyr og ejer og giver dig chancen for både at træne og forkæle din firbenede ven.

Køb hos Canem  og støt 1 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Canem og støt 2 danske arbejdspladser!