Du er her: Forsiden Hund

Hundeudstyr til alle hunde

Vil du finde næringsrigt foder til din hvalp, eller har din hund brugt for nyt aktivitetslegetøj? Uanset hvilke behov du og din hund har, bør du købe det bedste tilbehør og udstyr til hunde hos os.

Hundeprodukter er en stor produktkategori, der indeholder alt det udstyr og tilbehør, som dig og din hund har brug for.

Vi forhandler hundeprodukter i kvalitetsmaterialer, og vi udvælger nøje hvert produkt i forhold til funktionalitet og sikkerhed. Så skynd dig at få købt ind til din firbenede makker!

« 1 ...

Køb nyt udstyr til din hund hos os

Valg af hundeudstyr skal både handle om funktionalitet, kvalitet og sikkerhed. Mens nogle hundeejere løbende udvider deres beholdning af legetøj, kan andre ejere have særlig opmærksomhed på foder.

Du behøver ikke handle hos forskellige webshops, når du finder kvalitetsprodukter fra mange forskellige kategorier hos os.

Du kan blandt gå på opdagelse mellem følgende udstyr og tilbehør i vores sortiment:

  • Legetøj
  • Foderskåle
  • Kvalitetsfoder til forskellige behov og hundestørrelser
  • Hundelem
  • Hundeseng- og tæppe
  • Sikkerhedsudstyr til bilen
  • Shampoo og balsam
  • Hundesele, snor, line og halsbånd

Når du vælger vores produkter, får du mest kvalitet og værdi for pengene, og din hund får de mest sikre og behagelige forhold. Det gælder både derhjemme og i bilen.

Foder og godbidder til særlige behov

Vores store udvalg af foder gør det muligt for enhver ejer at vælge produkter, som passer til forskellige ønsker og hundestørrelser. Vi tilbyder kvalitetsprodukter til både små, mellemstore og store hunderacer, og du kan finde foderprodukter, som er fremstillet til særlige behov.

Døjer din hund med sart mave, har den allergi, eller generes den af lavt energiniveau efter sygdom?

Ved at vælge foderprodukter, som er udviklet til specifikke behov, giver du din hund den bedste og mest optimale næring.

Har din hund brug for supplerende vitaminer og mineraler, kan du vælge kosttilskud, så din hund kan komme på benene igen efter en operation eller periode med sygdom.

Foruden foder kan du også finde godbidder, som er skabt af naturlige og sunde ingredienser. Om du vælger lakseskind, torskeskind, kyllingenakke, kalkunnakke eller et helt femte produkt, er op til dig at bestemme.

Får en glad og veltilpas hund med aktivitetslegetøj

En velstimuleret hund er en glad hund. Uanset race og alder har din firbenede ven brug for at blive aktiveret. Hos os kan du gå på opdagelse i blandt et stort sortiment af aktivitetslegetøj, som har forskellige egenskaber og anvendelsesmuligheder.

Legetøjet kan bruges til stimulering af hundes opmærksomhed og evne til at tænke taktisk. Dette udvikler dit kæledyr, og det er med til at skabe trivsel.

Du kan både vælge legetøj med eller uden plads til godbidder, og med kvalitetslegetøj fra vores sortiment kan din hund få mange timers leg og læring.

Sikkerhed og tryghed under transport

Har du brug for at tage din hund med dig i bilen, skal den og bilens øvrige passagerer være beskyttet. Du skal bruge transportbur, men bare rolig - vi går op i at udvælge de bedste og mest slidstærke bure, som er kvalitetsgodkendte. Dette skaber den største grad af sikkerhed for dig og din hund.

Der kan være brug for ekstra tilbehør under transport. Det kan være ramper eller tæpper, og dem kan du også købe her på siden.

Du kan vælge de produkter, som du har brug for, så der er mulighed for at køre på ture og ferier med hele familien.

Skab komfortable og afslappende forhold for din hund derhjemme

Mange hunde har faste sovepladser i hjemmet. Det kan være på et sted, hvor der er lunt, eller hvor hunden er i nærheden af husstandens beboere. Mens nogle hunde foretrækker et tæppe, har andre brug for senge. Vores udstyr til hjemmet er lavet i bløde og slidstærke tekstiler. De er fremstillet med moderne og stilrene designs, så sengene, puderne eller tæpperne også bringer stil ind i dit hjem.

Ofte stillde spørgsmål

Hvilke mærker indenfor hundudstyr har I ?

Hos Canem.dk fører vi de mest populære mærker indenfor hundeudstyr blandt andet KONG legetøj , de populære ACME fløjter, regndækkener fra Hunter og meget andet.

Hvor hurtigt sender i jeres hundeudstyr? 

Vi tilstræber at sende lagervarer senest dagen efter bestilling men vi forsøger at afsende samme dag. 

Kan I rådgive mig hvilket hundeudstyr jeg skal købe? 

Ja - alle hunde er forskellige og vi hjælper dig gerne med at finde det rigtige udstyr. Send en mail til os på info@canem.dk eller ring til os på 61402420. 

>