Du er her: Forsiden Køb kvalitetsfoder fra Versele-Laga

Køb kvalitetsfoder fra Versele-Laga

Er du på udkig efter foder i høj kvalitet, som kan give dit kæledyr den rette næring, og som samtidig har en god smag? Så kan du med fordel vælge kvalitetsfoder fra Versele-Laga, som vi forhandler lige her på denne side.

 

Der er mange gode grunde til at vælge foder fra Versele-Laga til dit kæledyr, og her kan blandt andet nævnes:  

  • Du får foder, der er fremstillet i høj kvalitet
  • Du får foder, der er fremstillet med mange års erfaring
  • Du får et stort udvalg af produkter at vælge imellem, og der er dermed noget for enhver smag.

Vælg foder fra Versele-Laga og giv dit kæledyr de absolut bedste betingelser for et sundt og langt liv uden foderrelaterede sygdomme. Udvalget er stort og varieret, og du kan helt sikkert finde noget, der passer til dit kæledyr.

Information om producenten Versele-Laga

Versele-Laga er en international producent af kvalitetsfoder til mange forskellige dyr og kæledyr. De fremstiller blandt andet foder til hunde, katte, høns, fugle og gnavere.

Virksomheden blev stiftet helt tilbage i 1932 og har siden da haft en ambition om at blive dyreejernes foretrukne leverandør af foder.

På verdensplan fodrer Versele-Laga mere end 15 millioner dyr årligt, hvilket svarer til et dyr hvert andet sekund!

Køb foder der passer til din hund

Mange tror fejlagtigt, at alle hunde skal have det samme foder. Det skal de ikke. Der er nemlig stor forskel på, hvor meget og hvilken type foder hunde skal have. Det er derfor vigtigt, at du sætter dig godt ind i, hvilken race din hund er, hvor meget motion den har behov for, og om den har nogle specielle behov. Sidst men ikke mindst er det altafgørende, at du vælger hundefoder, der indeholder de næringsstoffer, som din hund har behov for.

Har du for eksempel en hund, der bruges til jagt, skal den have en anden type foder end en stille og rolig familiehund. På samme måde skal en hundehvalp have en anden type hundefoder end en granvoksen Sanktbernhardshund.

Der findes også foder, der hjælper hunden med at få en flottere pels, ligesom der findes særlig kost til hunde, der har dårlige led eller problemer med overvægt. Vurder din hunds behov og vælg foder ud fra dem.

Køb foder der passer til din kat

Ligesom med hunde er det vigtigt at sætte sig grundigt ind i kattens behov og race. Der findes nemlig ikke to katte, der er ens.

Du kan med fordel gøre dig selv følgende overvejelser, inden du vælger foder til din kat:

  • Hvor gammel er din kat?
  • Hvor stor er din kat?
  • Skal katten have vådfoder eller tørfoder?
  • Skal foderet indeholde nogle bestemte næringsstoffer?
  • Har din kat specifikke behov?

Der er stor forskel på, hvilken type kattemad din kat skal have, afhængigt af om det en voksen kat, en killing eller en ældre kat.

Katte har nemlig brug for foder, der indeholder både proteiner, fedt og kulhydrater, men balancen imellem dem kan variere. Det kan være afhængigt af, hvilken livsfase din kat er i, kattens fysiske tilstand og dens race. Det spiller også en rolle, om din kat er neutraliseret eller ej.

Den rette type kattemad kan desuden modvirke pelsproblemer, maveproblemer, hudreaktioner samt dårlig mundhygiejne. 

Køb foder til dit kæledyr fra Versele-Laga online hos os

Vi forhandler et stort udvalg af kvalitetsfoder fra Versele-Laga online i vores webshop, og der bør derfor være noget for enhver smag og ethvert behov. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning eller vejledning omkring valg af foder til lige præcis dit kæledyr. Det samme gør sig gældende, hvis du har nogle spørgsmål omkring foderet fra Versele-Laga.