Du er her: Forsiden BeOneBreed (BOB)

Katt3 produkter fra BeOneBreed

BeOneBreed (Også kendt som BOB) er en anerkendt producent af hunde- og katteudstyr. De designer funktionelle senge, aktivitetslegetøj og udstyr til hunde og katte i elegante og stilrene designs.

Katt3 er en populær produktserie bestående af 3 kuber, der kan samles og stables på forskellig vis til at fungere som forhindringsbane og klatretårn for din kat. De er det perfekte køb, hvis du står og mangler noget at forkæle dit kæledyr med.

Se mere herunder og køb noget lækkert til din hund eller kat.

Køb de populære og moderne kuber fra BOB i dag

BOB designer deres produkter specifikt til hunde og katte. Det er udstyr, som tilgodeser kæledyrenes naturlige instinkter og behov. Katt3 er en startpakke med 3 kuber, som kan anvendes på et hav af forskellige måder.

Kuberne skaber værdi for din kat på mange måder. De er blandt andet med til at:

  • Holde din kat aktiv og nysgerrig
  • Styrke dens opmærksomhed
  • Bringe udfordring og spænding
  • Skabe kvalitetstid mellem kat og ejer
  • Give din kat sit eget hvilested i boligen

Hvordan du vælger at bruge kuberne derhjemme, er helt op til dig (Og din kat). De kan bruges hver for sig som trygt hvilested, eller de kan sættes sammen som et underholdende tårn til at klatre på.

Kuberne har forskellige designs. De har ’ruder’, så din kat kan holde øje med sine omgivelser, og som følge af den smarte modulopbygning kan du udvide klatre- og legemuligheder med flere moduler.

Kuber der giver leg, udfordring og ro

Din kat har brug for at blive aktiveret. Den er født som et nysgerrigt og undersøgende væsen, og disse instinkter er vigtige at stimulere i løbet af hele dens liv.

Der findes masser af sjovt og afvekslende aktivitetslegetøj, som kan bringe din kat meget underholdning, men ikke altid for evigt. Når den har luren formålet eller teknikken med et legetøj, kan den få brug for nye udfordringer.

Vælger du de multifunktionelle Katt3 kuber, skaber du sjov, leg og spænding for din kat, som den kan underholde sig med i lang tid frem.

Kuberne kan sættes samme, stables, skilles af, klodses op, trilles, udvides og tages med på ferie. De måler 36X36X36 cm. og er fremstillet i stilrene designs.

Du kan uden problemer have Katt3 kuberne fra BeOneBreed stående fremme i stuen. De passer ind i ethvert hjem.

Udvid anvendelsesmulighederne med tilbehør

Kuberne skaber masser af værdi for både dig og din kat. Den kan underholde sig med dem alene, eller du kan deltage i legen og skabe nye anvendelsesmuligheder og udfordringer med de funktionelle kuber.

Du kan skabe sjov og spænding ved at inddrage andet tilbehør fra BeOneBreed eller udstyr, som du i forvejen har i dit hjem.

Du kan købe tilbehør til kuberne, så din kat kan more sig inde i dem. Det kan f.eks. være et Pindsvin eller en Blæksprutte (Legetøj med lyd af raslende papir og med fyld af katteurt), som du kan lægge ind i en eller flere af kuberne. Katte kan lege med legetøjet og få sjove stunder i sine kuber.

Alle kuberne kan indrettes personligt med tæpper, legetøj og kradseudstyr, så de passer perfekt til din kat og dens personlighed.

Designet til stil og elegance i hjemmet

Du skal hverken gå på kompromis med kvalitet eller design, når du vælger Katt3 fra BOB. De er skabt til at give stil i hjemmet. Kubernes rene linjer og hvide look er et tidløst design, der kan bruges år efter år i hjemmet. De er nemme at flytte rundt på og rengøre, så du kan give din kat de sundeste lege- og hvileforhold.

Kuberne kan optimere pladsen i hjemmet.

Som katteejer ved du, at tilbehør, senge, udstyr og legetøj alt sammen hober sig op i boligen. Katt3 kuberne kan anvendes til alle formål. De kan indrettes som både soveplads og legerum. De kan indrettes med bløde tekstiler og en seng, så din kat kan bruge sin favoritkube til søvn.