Katteseng
Lyserød katteseng
Blød katteseng

BOB Knitted Katteseng Lyserød

240,00 DKK


Beskrivelse

 

BOB Knitted katteseng i lyserød

Et godt hvilested og en god søvn er lige så vigtig for en kat, som det er for mennesker. Faktisk sover katte op til 18 timer i døgnet, og derfor er det essentielt, at din kat har en katteseng til rådighed. Læs om vores formbare, lyserøde BOB Knitted katteseng herunder.

Den rette blødhed til kattens søvn

Denne katteseng sikrer en god søvn for din kat. Sengen har et simpelt udtryk og kan passe ind i ethvert værelse. Sengen laves i et strikket materiale, hvilket betyder, at den er blød at ligge i og en smule strækbar. Katte strækker ofte ud, når de slapper af, hvilket sengen derved kan forme sig efter. Kort sagt har kattesengen en optimal stivhed og strækbarhed i forhold til, hvor meget en kat bevæger sig ved hvile.

Sengen er formet som en rund kurv, da mange katte foretrækker at ligge ’rundt om sig selv’, herved kan de nemlig også holde bedre på deres egen varme. Sengen er 35 centimeter i diameter, så denne katteseng egner sig bedst til katte, der er små af natur, eller katte som er omkring halvandet år eller derunder.

Hvis du vil gøre sengen ekstra blød for din kat, kan du tilføje en minipude eller et lille tæppe til sengen. Men uanset hvad er din kat garanteret en god nats søvn med den strikkede katteseng.

   • Fragt fra kr. 39,-
  • Fri fragt over kr. 499,-
  • 2-4 dages levering
  • 14 dages fuld returret
  • Følg os også på Facebook