Du er her: Forsiden Loppe- & Flåtmidler Kat

Loppe- og flåtmidler til katte

Hvis først din kat er blevet smittet med lopper, så kan det hurtigt stikke af. Én loppe bliver nemlig hurtigt til frygteligt mange, der spredes i hjemmet, når katten bevæger sig rundt. Flåter og lopper kan ligeledes være til stor gene, fordi de kan være bærere af forskelige sygdomme. Det er derfor vigtigt både at forebygge og bekæmpe mulige angreb.

Din kat kan få lopper hele året rundt, og når de først er kommet med ind i dit hjem, kan det tage lang tid at slippe af med besværet. Hos os finder du et stort udvalg af forskellige loppe- og flåtmidler, så du let kan komme problemerne til livs. Forebyggelse og effektive produkter er den eneste måde at bekæmpe de generende kravl, så beskyt både din kat og dig selv og din familie, når du giver flåter og lopper klø. Køb de nødvendige produkter her.

Forebyggelse af loppe- og flåtangreb

Din kat bliver meget generet og kan blive syg, hvis den angribes af utøj. Det er derfor vigtigt, at du får forebygget disse angreb, da det er langt lettere at forebygge problemerne end at bekæmpe dem. Derfor er det vigtigt, at din kat kontinuerligt behandles med forebyggende loppemidler.

Hvis du gerne vil have fuld effekt af dit loppe- og flåtmiddel, så skal du foruden katten ligeledes behandle kattens omgivelser. Loppeæg kan nemlig gemme sig i dit hjem, hvor de kan blive ved med at angribe din kat, som de ruges ud. Faktisk kan du have problemer med et angreb af lopper i op til 6 måneder, hvis du ikke får bekæmpet dem ordentligt. Du skal derfor sørge for en grundig rengøring af alle de steder og møbler, som katten har været i kontakt med, hvis du opdager, at katten er angrebet af lopper.

Start din forebyggelse så tidligt som muligt

Allerede når en killing fjernes fra dens mor, vil killingen være udsat i forhold til angreb fra lopper og flåter. En killing er mere udsat for gener og sygdomme, fordi dens immunforsvar ikke er helt udviklet, før den bliver voksen.

Det er derfor en fordel, hvis du allerede, når du får din killing eller kat hjem til dig selv, påbegynder en forebyggende kur. Både for at beskytte din kat, men også for at undgå at skulle behandle og bekæmpe et angreb, der kan give dit kæledyr helbredsproblemer.

Pipetter, sprays og piller i kampen mod lopperne

Der findes forskellige måder, hvorpå du kan beskytte din kat mod flåter og lopper. Både pipetter, sprays og piller har en dokumenteret effekt på både at forebygge og bekæmpe angreb.

Vær opmærksom på, at din kat ikke må komme i kontakt med vand 48 timer før og efter behandling med pipetter eller spray, da dette kan hindre effekten af produktet.

Pipetter er en lille smart beholder med væske, som du let trykker ud i nakken på din kat. Du bruger fingrene til at sprede pelsen i nakken, så du kan give kattens hud hele pipettens dosis.

Hvis din kat ikke bryder sig om at få sprøjtet pipetten i nakken, eller du synes, at det er for besværligt, kan du også få forskellige sprays. Ofte vil dosis af en spray være antal sprøjt baseret på kattens vægt.

Sidste mulighed for at bekæmpe flåter, lopper og utøj er piller.

Hvordan vælger jeg flåt- og loppemiddel?

Når du skal vælge et flåt- og loppemiddel, så vil du skulle bruge din kats vægt. Din kats vægt afgør nemlig, hvor stor en dosis den skal have. Sørg for at veje din kat før du giver den en dosis af dit loppe- og flåtmiddel og anvend de forskellige guides og skemaer under produkterne, hvor du kan finde præcis den dosis, som din kat skal have.

Køb hos Canem  og støt 1 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Canem og støt 2 danske arbejdspladser!