Du er her: Forsiden Loppe- & Flåtmidler Kat Advantage - Katte over 4 kg
Katte over 4 kg. Loppemiddel

Advantage - Katte over 4 kg

249,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Advantage Vet indeholder imidacloprid, som dræber voksne lopper på dyret samt larver i de nære omgivelser
4 pipetter i pakken

Ifølge lægemiddelstyrelsen er der ingen returret på dette produkt

Beskrivelse

Advantage® vet. - Katte over 4 kg.

Advantage Vet er et loppemiddel, der anvendes til både forebyggelse og behandling af lopper. Midlet indeholder imidacloprid, som dræber voksne lopper på katten, samt larver i de nære omgivelser. Det er vigtigt at behandlingen påbegyndes hurtigst muligt efter at der er konstateret lopper, og fortsættes længe efter, da reinfestation af nye lopper fra omgivelserne kan fortsætte i 6 uger eller længere efter behandlingen er påbegyndt. Følg anvisningerne nøje og husk at den bedste måde at beskytte din kat er ved at forebygge frem for at behandle.

Alle udekatte bør behandles

Alle katte, der kommer udenfor, er i risiko for at blive angrebet af lopper og bør derfor få forebyggende behandling herimod. Venter du til efter de første lopper er hoppet på, kan du stå med et langvarigt problem, da lopperne lægger æg ikke kun på katten men også i omgivelserne og risikoen for reinfestation er stor. Voksne lopper kan godt leve på og bide mennesker, men lægger ikke æg på os, og vi skal derfor ikke behandles.

Advantage Vet bør ikke anvendes på katte med kendt overfølsomhed overfor imidacloprid, eller nogen af præparatets hjælpestoffer. Midlet bør heller ikke anvendes på killinger under 8 uger. Spørg her efter alternativer i dyreforretningen eller hos dyrlægen.

Advantage Vet er til udvortes brug og må absolut ikke gives oralt. Undgå at pipettens indhold komme i kontakt med katten øjne eller mund. Midlet dryppes i nakken af dyret, hvorfra det selv vil sprede sig i hudens fedtlag og beskytte mod angreb. Spis, drik eller ryg ikke under påføringen af midlet og vask hænderne grundigt med vand og sæbe bagefter. Mennesker med kendt hudoverfølsomhed kan være særligt følsomme overfor midlet. 

Det er vigtigt at katten ikke bades eller kommer i kontakt med overfladevand i de første 48 timer efter behandlingen, da præparatet er giftigt for organismer i vandet.

Det er vigtigt at katten ikke slikker på påføringsstedet, eller bliver slikket af andre katte. I meget sjældne tilfælde kan der forekomme hudreaktioner så som hårtab, rødmen af huden, kløen og sær på huden. Nervøsitet og desorientation kan også forekomme. I få tilfælde er der observeret katte der savle og udviser nervøse tegn som ataxi tremor og depression.

Præparatet er til katte på over 4 kilo. Indeholder 4 pipetter til 4 behandlinger.

Se vores øvrige Advantage kat produkter her.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram