Du er her: Forsiden Vetoquinol

Vetoquinol

Her på siden finder du de populære produkter fra Vetoquinol. Du kan få foder, lækre godbidder og kosttilskud til din hund og kat. Du kan også få naturlige præparater, der kan forebygge og afhjælpe mange gener hos dit kæledyr.

Din hund og din kat er afhængige af din kærlige omsorg og pleje. De har brug for den rigtige ernæring, for at de kan have energi og overskud. Med foder og tilskud fra Vetoquinol kan du give dit kæledyr, hvad det har brug for. Produkterne kan også afhjælpe fysiske eller emotionelle ubalancer.

Med produkterne her på siden får din hund eller kat det bedste grundlag for sundhed og velvære. Køb de ernæringsrigtige produkter fra Vetoquinol her.

Dit kæledyr har brug for den rigtige ernæring

Både hunde og katte har brug for den rigtige ernæring, for at de kan trives og fungere optimalt. De har brug for vitaminer, mineraler, olier og sporstoffer for at give kroppen de optimale betingelser.  

Med foder og tilskud fra Vetoquinol kan du sikre dig, at dit kæledyrs behov bliver dækket ind. Produkterne understøtter kroppens funktioner og forebygger sygdomme og skavanker. Få en sund og glad hund eller kat med produkterne fra Vetoquinol.

Hvilke kosttilskud skal du vælge?

Når du skal vælge et tilskud til dit kæledyr, kan du som udgangspunkt vælge et almindeligt kosttilskud med vitaminer og mineraler. Herudover har alle dyr godt af at få tilført kroppen nogle naturlige olier.

Det kan også være, at dit kæledyr har brug for ekstra støtte på nogle områder. Så kan du vælge et kosttilskud, som understøtter de funktioner. Du kan eksempelvis få tilskud, der stimulerer en god nyrefunktion, som styrker leveren, eller tilskud som opbygger brusken i leddene.

Når du skal købe et tilskud, skal du sørge for, at det passer til størrelsen af dit kæledyr. Et mindre dyr skal ikke have den samme mængde som et større dyr. Følg doseringsvejledningen på emballagen. Her er der angivet både, hvor store mængder du skal anvende, og hvor hyppigt du skal give tilskuddet.

Naturlige præparater kan afhjælpe mange gener

Med de naturlige præparater fra Vetoquinol kan du afhjælpe mange gener hos din hund eller kat. Du kan finde forskellige produkter, der afhjælper mange almindeligt forekommende ubalancer, som din hund eller kat kan opleve. Det kan være fysiske gener, eller det kan være emotionelt ubehag som angst og nervøsitet.

Et eksempel kunne være, at din hund eller kat har et unaturligt stort hårtab. Det kan afhjælpes med et præparat, der samtidig giver en flot pels. En anden almindelig ting, der kan opstå hos hunde, er generende ørevoks. Det kan let afhjælpes med dråber, som opløser ørevoks og snavs, og som samtidig forebygger betændelse i øret.

Nogle katte får problemer med, at der danner sig hårboller i deres mave-tarmsystem. Det kan især opstå hos katte med langt hår, da de får hårene ned i maven, når de vasker sig. Disse hårboller kan fjernes og forebygges med et produkt, der indkapsler dem i et slimlag, så de kommer ud med afføringen.

Hvis din hund eller kat i nogle situationer bliver urolig og nervøs, kan du give den et tilskud, der har en beroligende og afslappende effekt. Det vil sætte dit kæledyr i stand til bedre at kunne klare stressende situationer.

Dit kæledyr fortjener det bedste. Køb de sunde, velsmagende og effektive produkter fra Vetoquinol her på siden. Så kan du sikre dig, at din hund eller din kat får de optimale betingelser, både hvad angår fysisk og emotionelt velvære.

Køb hos Canem  og støt 1 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Canem og støt 2 danske arbejdspladser!