Du er her: Forsiden Lækkert tørfoder uden tilsætningsstoffer fra NaturHund

Lækkert tørfoder uden tilsætningsstoffer fra NaturHund

NaturHund og NaturKat er dansk produceret tørfoder til hunde og katte, uden tilsætningsstoffer og kunstige aromastoffer. Vil du give din hund eller kat den bedste og mest optimale næring, skal du vælge produkter fra denne kvalitetsproducent.

Det er ikke kun den høje grad af sundhed, du kan få, når du vælge dette mærke. Du får også foder til skarpe priser, så du kan give din firbenede ben den bedste ernæring med økonomisk, god samvittighed.

Hos Canem finder du det foderprodukt, som passer til din hund og kat i forhold til dens størrelse og race.

 

Tørfoderet fremstillet af 100% naturlige ingredienser

Foderkvaliteten har afgørende betydning for din kats eller hunds trivsel og helbred. Vil du skåne den for sart mave, problemer med følgesygdomme og give den ernæring i bedste kvalitet, skal du vælge produkter fra NaturHund / Naturkat.

Hvert foderprodukt er pakket i en praktisk 10kg sæk, så du nemt kan dosere den mængde, din hund har brug for til hvert måltid.

NaturHund / Naturkat er afholdt som følge af den høje kvalitetsstandard. Der anvendes kun rene og naturlige råvarer til foderet.

Du kan blandt andet vælge produkt til din kat, hvalp eller til din fuldvoksne hund.

Tørfoderet er lavet på naturlige råvarer såsom:

 • Kylling
 • Kartoffel
 • Ærter
 • Vitaminer

Samtlige ingredienser er EU-godkendte. Det gælder blandt andet antioxidanterne og øvrige, nærende ingredienser.

Hvert produkt har en udførlig varedeklaration, så du som hundeejere kan opnå fuldt indblik i indholdet i foderet.

Du kan gøre brug af vitamin- og mineraloversigten til hvert produkt, når du vil have indblik i omfanget af disse i hvert produkt.

Foderprodukterne kan bruges til alle katte- og  hunderacer.

Danskproduceret foder til hvalp og fuldvoksen hund samt katte

Kvalitetsfoder behøver ikke være dyrt. Når du vælger NaturHund eller NaturKat, skal du ikke bekymre dig om prisen, da hvert produkt sælges til konkurrencedygtig pris.

Det har stor betydning for din hunds og kats sikkerhed og sundhed, at du giver den foder, som lever op til de gældende krav og standarder på området. Dette gælder både i forhold til indhold og i forhold til produktionsforhold.

Du skal hverken bekymre dig om pris eller sikkerhed, når du vælger NaturHund/NaturKat. Foderet er danskproduceret, og dette er din garanti som forbruger og hundeejer for, at produkterne lever op til de gældende krav.  

Hos NaturHund er der tænkt på din hund og dens trivsel. Den danske producent tager højde for særlige hensyn i fremstillingen af kvalitetsprodukterne.

Der findes 2 overordnede produktvarianter:

 • Fuldfoder
 • FREE

Har du en hund med overfølsomhed, skal du vælge FREE. Til dette produkt anvendes der ikke kornsorter, som er den mest almindelige kilde til allergigener og mave- tarmproblemer hos hunde. Dette produkt kan du også bruge forebyggende, hvis du vil skåne din hund for at udvikle overfølsomheder i fremtiden.

Nem anvendelse i dagligdagen

Du skal tilpasse fodermængden til din hund. Først og fremmest skal du sørge for at vælge det produkt, som henvender sig til din hund. Hos Canem finder du produkter til både unge og ældre hunde.

Fodermængden skal tilpasses til din hunds størrelse, alder og energiniveau, så din hund får den optimale næring og fordøjelse uden mave- og tarmproblemer.

Når du vælger NaturHund, får du brugbar vejledning til korrekt dosering. Sørg for altid at give din hund adgang til frisk vand, når du fodrer den.

Du kan med fordel gøre brug af følgende anvisning, når du vil være sikker på at dosere korrekt med dit foder:

 • 0-10kg = 50-150g
 • 10-20kg = 150-250g
 • 20-30kg = 250-350g
 • 30-40kg = 350-550g
 • 40-50kg = 550-650g

Der er garanti for, at din hund vil elske foderet fra NaturHund. Den autentiske smag og det 100% naturlige indhold skaber trivsel og velvære hos enhver hund uanset overfølsomhed eller ej. Og med de skarpe priser kan du som hundeejer forkæle din hund hver dag med god samvittighed.