Du er her: Forsiden Sam's Field Hundefoder

Sam's Field Hundefoder

Sam’s Field er et foder som laves både til hunde og katte. Både deres hundefoder og kattefoder er lavet på friske kvalitets råvarer. Du finder også et udvalg af lækre godbidder og en virkelig god lakseolie.

Sams Field har mange forskellige slags hundefoder i deres sortiment, da foderet blandt andet er lavet med mange smagsvarianter. Du finder foder til alle livets stadier da det er inddelt til alle aldre - fra hvalp til senior - og også hundenes fysiske størrelser, fra små racer til gigant racer. Du kan også finde foder til hunde med et højt aktivitetsniveau og til hunde med foderintolerance.

 

Sam's Field kattefoder

Sam's Field sortiment i kattemad er ligesom deres hundefoder også sammensat af råvarer af høj kvalitet. Sam's Field kattefoder findes i udgaver med kylling, fisk, and og kalkun samt opdeling i aldre som killing, voksen og senior. Du finder også en variant til neutraliserede katte.

Sam's Field hundegodbidder

Udvalget i de smagsfulde godbidder til din hund er perfekte som en lille hyggesnack eller til træning. Sortimentet er bredt i smagsvarianter og byder også på en udgave i dental care, skin&coat samt mobility.

Når du vælger Sams Field hundefoder vælger du kvalitet til din hund

Hundefoder fra Sams Field indeholder 60-90% kød, frugt og grøntsager og så er det allergivenligt til din hund. Du finder varianter som Low Grain der er et glutenfrit foder som ikke indeholder kornsorter som hvede, havre, byg og rug. Og også en Grain Free udgave er i sortimentet som er et glutenfrit foder der ikke indeholder majs, eller hvede, havre, byg og rug.

På foderposens forside vil du se teksten tydeligt om det er et No Grain foder, No Gluten foder eller Low Grain foder. I No Grain er der ingen kornsorter, det vil sige at der hverken er ris eller majs, hvede, havre, byg eller rug tilsat. I No Gluten har du et helt glutenfrit måltid til glutenallerikere og intolerence.

Hvem er Sams Field?

Sam's Field hunde- og katteprodukterne kommer fra det samme firma som også står for andre kendte fodermærker som for eksempel Brit, Brit Care, Brit Animals, Carnilove og Profine. Alle disse brands er "Private Label" produktion.

Firmaet "VAFO" - Brit Petfood - er en privatejet familievirksomhed som holder til i Tjekkiet og de startede helt tilbage i 1994, med produktion og udvikling af premium foder til vores kæledyr.