Du er her: Forsiden Sam's Field Hundefoder

Sam's Field Hundefoder

Sam’s Field er et foder som laves både til hunde og katte. Både deres hundefoder og kattefoder er lavet på friske kvalitets råvarer. Du finder også et udvalg af lækre godbidder og en virkelig god lakseolie.

Sams Field har mange forskellige slags hundefoder i deres sortiment, da foderet blandt andet er lavet med mange smagsvarianter. Du finder foder til alle livets stadier da det er inddelt til alle aldre - fra hvalp til senior - og også hundenes fysiske størrelser, fra små racer til gigant racer. Du kan også finde foder til hunde med et højt aktivitetsniveau og til hunde med foderintolerance.

 

Sam's Field kattefoder

Sam's Field sortiment i kattemad er ligesom deres hundefoder også sammensat af råvarer af høj kvalitet. Sam's Field kattefoder findes i udgaver med kylling, fisk, and og kalkun samt opdeling i aldre som killing, voksen og senior. Du finder også en variant til neutraliserede katte.

Sam's Field hundegodbidder

Udvalget i de smagsfulde godbidder til din hund er perfekte som en lille hyggesnack eller til træning. Sortimentet er bredt i smagsvarianter og byder også på en udgave i dental care, skin&coat samt mobility.

Hvem er Sams Field?

Sam's Field hunde- og katteprodukterne kommer fra det samme firma som også står for andre kendte fodermærker som for eksempel Brit, Brit Care, Brit Animals, Carnilove og Profine. Alle disse brands er "Private Label" produktion.

Firmaet "VAFO" - Brit Petfood - er en privatejet familievirksomhed som holder til i Tjekkiet og de startede helt tilbage i 1994, med produktion og udvikling af premium foder til vores kæledyr.