Du er her: Forsiden Loppe- & Flåtmidler

Loppe- og flåtmidler til hunde

Flåter kan bære på sygdomme, som de kan give videre til din hund, hvis ikke du sørger for at fjerne dem fra hundens pels. Holder din hund af at boltre sig i skovbunden, er det derfor en god idé at tjekke pelsen, når I kommer hjem efter gåture. Opdager du en flåt, skal den fjernes med det samme.

Har din firbenede ven fået lopper, er det ligeledes vigtigt at sætte en mild og skånsom kur i gang. Den kan du let købe her os.

Køb de mest effektive og milde produkter hos os

Sommerperioden er højsæson for flåter. Har din hund fået dem eller lopper, skal du handle med det samme, så utøjet kan komme til livs. Hos Canem.dk finder du et stort og bredt udvalg af forskellige midler til behandling. Vi tilbyder midler, som er speciallavede i henhold til forskellige hundestørrelser. Du skal derfor vælge produktudgave, som matcher vægten på din hund.

Flere af vores midler har dobbeltvirkende effekter. Det vil sige, at de både kan fjerne lopper her og nu, og de kan forebygge nye loppeangreb i op til 4 uger efter behandling. Flere af produkterne virker derudover på andet utøj end blot lopper og flået. De kan også holde for eksempel myg og lus på afstand.

Sådan vælger du de bedste midler

Hos Canem.dk er hvert et produkt i sortimentet nøje udvalg. Der lægges fokus på at udvælge produkter, der henvender sig til forskellige størrelser og aldersgrupper. Når det kommer til loppe- og flåtmidler, giver dette den mest effektive og samtidig med skånsomme behandling.

Når du skal vælge de rette produktudgaver, skal du således tage højde for din hunds vægt. Du finder følge vægtkategoriseringer i vores sortiment af midler til behandling af lopper og flåter:

  • Hunde fra 2-4,5 kg.
  • Hunde fra 4-10 kg.
  • Hunde fra 10-25 kg.
  • Hunde fra 25-40 kg.
  • Hunde fra 40-60 kg.

Vi tilbyder forskellige mærker, og du skal altid starte med at finde den produkttype, som kan hjælpe din hund. Herefter skal du vælge udgave i forhold til vægt.

Vores produkter er milde og skånsomme, og et udvalg af dem kan også bruges til diende hunde.

Mens nogle af produkterne fungerer som tabletter, der skal suppleres i foder, er andre midler en behandling, som skal masseres ind i pelsen. Bare rolig, uanset hvilket produkt du vælger, får du udførlige anvendelsesvejledninger.

Gør brug af de detaljerede anvendelsesvejledninger

Vi har sørget for, at du får den nemmeste anvendelse med alle vores produkter. I hver produktbeskrivelse finder du forklaring på, hvordan det pågældende middel virker, og du får indblik i, hvilke ingredienser der er brugt.

Du får også anvist trin og trin, hvordan du skal anvende det pågældende middel. Er det et produkt i form af tabletter, får du beskrivelse af, hvordan og hvor mange tabletter din hund skal have om dagen.

Er det et flydende middel mod lopper eller flåter, kan du læse, hvordan og hvor på hundens pels midlet skal fordeles og virke.  

Det anbefales, at du altid læser den medfølgende indlægsseddel i pakken, så du er klædt godt på til at hjælpe din hund med at komme flåter og lopper til livs.

Vær opmærksom på andre beboere i husstanden

Har du både hund og kat, skal du være særlig opmærksom, når du behandler din hund med et flydende middel til pelsen. Du skal sørge for, at din kat ikke kommer i kontakt med hundens pels.

Samme forhåndsregler skal tages, hvis du har børn i hjemmet. De må ikke komme i kontakt med påføringsstedet, hvor det flydende middel mod lopper er givet.

Det er i det hele taget en god idé at omgå nyligt behandlede hunde med forsigtighed, indtil påføringsstedet er helt tørt.

Behandles din hund med tablet mod lopper, skal du også give din kat en forebyggende eller behandlende kur.