Du er her: Forsiden Loppe- & Flåtmidler Advantage - Hunde over 25 kg
Loppemiddel til hunde over 25 kg

Advantage - Hunde over 25 kg

299,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Advantage Vet indeholder imidacloprid
Den voksne voksne loppe på dyret dør og også larver i de nære omgivelser
4 pipetter i pakken til brug på hunde over 25 kg
Vejer din hund 25 - 40 kg bruges 1 pipette
Vejer din hund over 40 kg skal du bruge 2 pipetter

Ifølge lægemiddelstyrelsen er der ingen returret på dette produkt

Beskrivelse

Advantage® vet.  - Hunde 25-40 kg

Lopper og flåter er djævlens værk og skal fjernes så hurtigt som muligt fra din hund, hvis din hund har dem. Heldigvis for dig er der masser af loppe-flåtmidler som man kan anvende imod disse dyr. Så der er ingen grund til bekymring. Du skal blot være opmærksom på, om din hund får det og i så fald, være god til at behandle din hund for det. Hvis din hund vejer over 25 kg, kan vi tilbyde Advantage – Hunde over 25 kg, da denne ikke kun dræber lopperne, men også diverse larver, som lopperne kunne have født. Så effektiv er den.

Den er også nem at bruge på din hund. Hvis din hund vejer under 40 kg, så skal du blot bruge en enkel pipette. Hvis din hund derimod vejer over 40 kg, så skal du op på 2 pipetter. Men mere indviklet er det så ikke. Du skal dog blot passe på, hvordan du tilsætter pipetterne. De må ikke indtages oralt, da de kan være skadelige for din hund indefra. Du skal også passe på dig selv, når du behandler din hund. Det kan have en kraftig reaktion på hud, så husk at vaske dine hænder godt af efter behandling. Og du må under ingen omstændigheder indtage indholdet igennem munden eller øjnene. Hold det langt væk fra dette. Det er trods alt lavet til at dræbe dyr.

Forebyg loppeangreb for dig og din hund

Det er ikke kun vigtigt for din hund, at fjerne dens lopper. Det kan nemlig også gå ud over dig. Lopper kan godt bide. De kan ikke leve på os mennesker, men de kan godt kort hoppe over og bide. Dette efterlader irriterende mærker, ikke farlige eller giftige mærker, blot irriterende. Men du er så heldigvis så heldig, at en enkel behandling på din hund med Advantage – Hund over 25 kg ikke blot dræber alle lopperne, men også forebygger imod kommende angreb på op til 3-4 uger fra behandlingen. Så det kan godt være pengene værd.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram