Du er her: Forsiden Advantage til hund

Advantage til hund

Har din firbenede ven fået lopper, er det med at sætte en effektiv behandling i gang så hurtigt som muligt. Når du vil give hunden den mest dybdevirkende og samtidig mest skånsomme behandling, skal du vælge produkt fra Advantage Vet.

Advantage er et velfungerende loppemiddel, som kan dræbe både voksne lopper samt deres æg. Dermed kan du behandle loppeangrebet på én gang og sikre, at der ikke er æg, som senere vil udvikle sig.

I hver pakke får du 4 pipetter. Der skal bruges 1 pipette pr. behandling.

Køb den rette udgave af Advantage til hunden i dag og bekæmp angreb fra lopper og pelslus i fremtiden.

Bekæmp lopper og pelslus nænsomt og effektivt

Der er flere hensyn at tage, når du skal finde loppemiddel til din hund. Du skal først og fremmest vælge det produkt, der passer til størrelsen på eller vægten af din firbenede ven. De bedste produkter på markedet er dem, der er udviklet til forskellige vægtklasser.

Med disse loppemidler giver du din hund den mest effektive og sunde behandling af utøj.

Hos Canem.dk går vi op i at udvælge de mest milde, dybdebehandlende og simple produkter til bekæmpelse af lopper, flåter og pelslus. Dette gør det nemmest for dig som hundeejer at få et sundt, miljøvenligt og velfungerende produkt, der er nøje udviklet til dit kæledyr.

Når du vælger produkt fra Advantage til hunden, får du den letteste anvendelse af loppemiddel. Produkterne fungerer som ”spot-on”-behandling. Du skal således ikke til at putte tabletter i hundens mad eller give dir kæledyr en oral opløsning med en væske, der typisk har en grim smag.

Sådan bruger du Advantage til hunde

Advantage Vet er lavet til at gøre det så nemt og ubesværet som overhovedet muligt at bekæmpe ethvert loppeangreb hos hunde. Der skal bruges alt indhold fra 1 pipette til bekæmpelse af et loppeangreb.

Væsken i pipetten indeholder det aktive stof imidacloprid, der sørger for, at både voksne lopper og deres æg dør.

Skil pelsen ad på hundens ryg mellem skulderbladene. Dryp indholdet fra en pipette ned mod huden. Dryp gerne 2-3 forskellige steder på den blotlagte hud.

Når du har gennemført den enkle og problemfrie behandling, skal du sikre dig, at hverken mennesker eller andre dyr kommer i kontakt med det punkt, hvor Advantage Vet er blevet brugt.

Der vil gå mellem 1-2 døgn, før midlet er tørret, og din hund atter kan boltre sig frit.

Vælg produkt der matcher vægten på din hund

Når du køber Advantage til hunden derhjemme, skal du altid vælge produktvariant i forhold til vægten hos dit kæledyr.

Du skal vælge variant i henhold til følgende vægtklasser:

  • Op til 4kg
  • Mellem 4-10kg
  • Mellem 10-25kg
  • Over 25kg

Indholdet i hver pipette er nøje afmålt i forhold til de forskellige vægtklasser.

Vi har gjort det let for dig at vælge det helt rette produkt til dit kæledyr. Alle loppemidler i vores store sortiment er beskrevet udførligt med hensyn til, hvilke hunde de er beregnet til.

Du får masser af værdi og kvalitet for pengene, når du vælger Advantage til hunde. Der er 4 pipetter pr. pakke, så du kan gennemføre de mest dybdevirkende behandlinger af loppeangreb á flere omgange. Virkningen af en behandling vil have en forebyggende effekt op til 4 uger efter anvendelse. Der vil afgives en duft i pelsen hos din hund, som vil skræmme lopper og pelslus.

Der skal gå minimum 4 uger mellem hver behandling.