Du er her: Forsiden Back On Track Hund

Back On Track Hund

Lad Canem.dk være din Back On Track Hund forhandler

Hos Canem.dk er vi hver dag på udkig efter de bedste produkter til hunde i alle størrelser og af alle racer. Vi går op i kvalitet, design og funktionalitet, når vores store sortiment udvides. 

De sunde og hudvenlige materialer hos Back On Track hundeudstyret matcher vores høje standarder. Derfor finder du alle de populære varianter fra den anerkendte producent af hjælpmidler i vores udvalg. 

Det behøver ikke være nogen dyr fornøjelse at købe det bedste udstyr til din hund. Back On Track hundeudstyr ligger på samme prisniveau som tilbehør fra mange af de andre kvalitetsproducenter. 

Det enestående ved Back On Track er, at det er en producent, der fremstiller beskyttelsesprodukter til både hunde og mennesker. Har du en holdning til, at dit kæledyr fortjener samme hjælp og komfort som dig, er det dette varemærke, du skal gå efter i fremtiden. 

Back On Track hundeudstyr

Har du en hund, der lider af problemer med svage knogler og led? Eller har dit kæledyr været igennem en operation og har brug for støtte omkring hofter eller ben?

Uanset hvilket omfang af fysisk support din firbenede ven har brug for, er Back On Track hundeudstyr det helt rette valg. Når der er behov for specialprodukter, er det vigtigt, at du handler hos en kvalitetsforhandler, der kan tilbyde et bredt udvalg af hjælpemidler.

Hos Canem.dk finder du et stort af udstyr til hjælp og aflastning fra Back On Track. Du kan vælge mellem forskellige bandager, madrasser, tæpper og dækkener, og du finder udstyret i flere størrelser. 

Det er særligt materialet, der får Back On Track til at skille sig positivt ud fra mange af de andre kvalitetsproducenter af beskyttelsesprodukter og hjælpemidler til hunde. Keramisk tekstil er et materiale, der går igen hos flere af produkterne fra det eftertragtede varemærke.

Hjælpemidler i bedste kvalitet til hunde 

Der kan være forskellige årsager til, at dit kæledyr i en kortere eller længerevarende periode kan få brug for hjælpemidler. Det kan skyldes operation, genetik, hård træning eller alderdom.

Du er med til at højne din hunds komfort, når du sørger for, at den altid har den støtte og aflastning, der er brug for omkring ben, hofter eller ryg. 

Hjælpemidlerne er skabt specifikt til hunde og deres ergonomi. Der kan vælges dækkener med fleecefor i forskellige størrelser, ligesom du kan købe benbandage i justerbare designs. 

Det er ikke kun den fysiske aflastning, din hund får glæde af, når du køber Back On Track magnet dækken til den. De innovative og multifunktionelle produkter kan også fremme velvære, mindske smerter og forkorte restitutionsstiden i forbindelse med overbelastning, træning eller muskelskade. 

Hvorfor bruge Back On Track hundebandage?

Princippet omkring brug af beskyttelsesudstyr har samme formål for dit kæledyr, som hjælpemidlerne har for os mennesker. Har du overbelastet ankler, knæ eller håndled, er en bandage med til at skåne leddene mod yderligere belastning. 

En bandage er med til at fremme helbredelsesproces, og den ekstra støtte giver komfort både i hvile og i bevægelse. De ømme led er mindre udsat for at bliver permanent beskadiget, når du får den optimale støtte. Sådan er det for både dyr og mennesker.

Der kan vælges både ben- og hasebandage fra Back On Track. Sørg for altid at undersøge størrelser før du vælger den bedste variant til din hund. 

Hvilke typer Back On Track hundedækkener findes der? 

Har du ofte din hund med udenfor til fysisk krævende træning, skal du i fremtiden overveje brug af dækken med fleecefor til den. Et fleecedækken til hunden er optimalt at bruge før træningen. De varmende egenskaber er med til at klargøre muskler og led, før de anstrenges. Der er tænkt over hver en detalje i udviklingen af de funktionelle dækkener. De er lavet af svedtransporterende og åndbare materialer, så din hund kan bære dem i længere tid á gangen. Skulle der være behov for ekstra komfort på de køligste tidpunkter af året, kan dit kæledyr uden problemer have dækkenet på både før, under og efter træningen. 

Også derhjemme kan dækkenet med fleece få stor helbredsmæssig værdi for dit kæledyr. Tilbehøret holder på kroptemperaturen uden at isolere varmen, så der opstår fugt på huden under pelsen. 

Du kan købe Back On Track hundedækken på tilbud, når du vil spare penge på kvalitetsudstyret.

Særligt om Back On Track regndækken til hunde

Som følge af populariteten omkring kvalitetsprodukterne designes der nye varianter af dækkener. Iblandt de nyeste udgaver findes køledækken og regndækken. Det store udvalg af specialdesignede dækkener gør det muligt for enhver hundeejer at finde det tilbehør til kæledyret derhjemme, der matcher de personlige behov. 

Et regndækken kan skabe værdi for enhver hund uanset personlige behov og særlige hensyn. Regnen kan gøre hunde mere kuldskære, hvilket betyder, at ledsmerter eller muskelømheder forværres. Du kan forebygge skader hos dit kæledyr ved at klæde det forsvarligt på, før I bevæger jer udenfor i det omskifte, danske vejr. 

Når du køber dækken til din hund, skal du altid tage mål af kæledyret både i længde fra hals og til bagben og omkring maven. Målene skal bruges til at udpege den rette model af regndækken til dit kæledyr. 

Hvilken Back On Track hundepude skal jeg købe?

Din hund vil elske dig for, at du forkæler den med det bedste udstyr, der findes til komfort, velvære og smertelindring. Når du vælger de bløde, faste og støttegivende Back On Track hundesenge, er det vigtigt, at du vælger dén madras, der matcher din hund i størrelse. 

Hos Canem.dk går vi op i, at enhver hundeejer kan få det helt perfekte basisudstyr til kæledyret. Til dig med en stor hund er der brug for specialdesignet tilbehør, der er skabt til at håndtere vægten fra din firbenede ven og det større omfang af slid, som helt naturligt vil opstå med en stor og tung hund. 

Uanset hvilken størrelse Back On Track hundemadras du vælger, er den kraftige pude bygget op omkring en fast kerne af skum. Dette materialer giver sig optimalt i henhold til kæledyrets bevægelser. Når din hund rejser sig fra madrassen, vil sengen vende tilbage til sin oprindelige form igen. 

Betrækket på sengene består af keramisk tekstil, der har flere egenskaber. Det har en høj slidstyrke, og det er i stand til at holde på varmen fra din hund. Tekstilmaterialet er unikt. Det består af små, keramiske partikler, der reflekteres tilbage til det element, de opvarmes af. Effekten af varmen kan være med til lindre muskelspændinger, og det øger blodcirkulationen i store dele af kroppen hos dit kæledyr. Du kan bruge madrassen til din hund i bilen eller som perfekt polstring i hundekurven. 

Hvad kan Back On Track hundetæpper bruges til?

De funktionelle produkter fra Back On Track har alle det til fælles, at de kan bruges til mange formål. Dækkener kan bruges både indenfor og udendørs, og de komfortgivende og muskelafspændende madrasser kan bruges i hjemmet, på ferien og i bilen. 

De lækre, slidstærke og multifunktionelle tæpper kan skabe værdi hos enhver hund. Bruger du et almindeligt bomuldstæppe til din firbenede ven, vil der efter kort tid ofte opstå så meget varme omkring hundens krop, at det skaber ubehag. Det kan gøre det svært at falde til ro for kæledyret, og det kan betyde, at din hund vågner flere gange i løbet af natten. 

Back On Track hundetæpperne er nøje designet til at give dit kæledyr den optiamle varme, uden at hud og pels lukkes inde. De bløde tæpper er fremstillet af Well-Tex Stof, der kan lede sved væk fra kroppen, og som kan regulere temperaturen. 

Tæpperne er lavet til, at du selv ville kunne få glæde af de lunende og muskelafslappende egenskaber.  

Hvilke størrelser designes Back On Track hundeudstyr i?

Hos Canem.dk er det et kendetegn, at mange af vores produkter kan vælges i forskellige størrelser. Det er både af helbredsmæssige, sundhedsmæssige og ikke mindst komfortmæssige årsager, at der skal vælges udstyr til din hund, som matcher perfekt til den i størrelse, design og udformning. 

Dette gælder også, når der skal købes hjælpemidler og beskyttelsestilbehør til den. Uanset om du vælger bandage, tæppe, pude eller dækken fra Back On Track, kan du vælge produkterne i følgende størrelser:

  • Small
  • Medium
  • Large
  • X-Large
  • XX-Large

Når du undersøger de enkelte produkter, kan du få nærmere beskrivelser af omkreds og dimensioner. Derved er du bedst rustet til at udpege dén madras eller det fleecedækken til hunden, som skaber velvære, komfort og smertelindring.