Du er her: Forsiden Kruuse

Kruuse

Når det kommer til at udpege en af Danmarks førende virksomheder indenfor veterinære produkter, er KRUUSE iblandt favoritterne.

Den kvalitetsbevidste virksomhed har handlet med dyreartikler i flere årtier, og den er fortsat i dag proaktiv og frontførende, når det kommer til at tilbyde innovative, moderne og multifunktionelle produkter til vores kæledyr.

Virksomheder har et stort og bredt sortiment af varer til både hunde og katte, og der anvendes de nyeste teknologier på markedet, der skaber glæde for både dig og dit kæledyr.

Alle produkter hos virksomheden designes og udvikles i tæt samarbejde med specialister og dyrlæger. Dermed kan du give dit kæledyr det absolut bedste udstyr og tilbehør.

Hos Canem.dk udvælger vi hvert et produkt i vores sortiment med omhu. Vælg KRUUSE når du vil have mest kvalitet for pengene og skabe masser af trivsel for din firbenede ven derhjemme.

Lær mere om den danske virksomhed og dens forretning

Dyrlæger og specialiserede fagfolk indenfor det veterinære område er virksomhedens vigtigste samarbejdspartnere. Dette gælder både i forhold til produktudvikling og udvidelse af partnerskaber. Den danske virksomhed har mere end 350 nøje udvalgte distributører, der er fordelt i mere end 100 lande.

De mange partnere er med til at gøre KRUUSE til én af de mest populære forretninger herhjemme på området for udstyr og tilbehør til kæledyr.

Der udvælges de nyeste og bedste produkter fra samarbejdspartnerne i de mange lande, og hver sæson lanceres der nye varer i sortimentet.

Virksomheden leverer udstyr til dyrlæger. Med disse fagfolk som kunder kan du som kæledyrsejer være sikker på, at du får udstyr i fineste kvalitet, når du vælger varer fra den danske virksomhed.

Sikkerhed, komfort og trivsel

Du kan vælge mellem mange forskellige produkter hos KRUUSE. Tilbehøret og udstyret har til formål at skabe glæde, værdi og trivsel hver dag, og som ejer kan du se frem til at få masser af kvalitet for dine penge. På trods af den høje materialestandard hos virksomheden og det professionelle samarbejde med dyrlæger sælges produkterne til skarpe priser.

Både du og dit kæledyr får gavn af de innovative designs på produkterne og brugen af de nyeste teknologier på markedet.

Hundesengene er f.eks. lavet med en række egenskaber, der får stor, praktisk betydning i hverdagen. Du får anti-slip underlag samt et aftageligt betræk, så du kan opretholde en høj hygiejne i hjemmet og omkring dit kæledyr.

Sikkerhedstilbehør med reflekser og lys

Når du er på tur eller udflugt med din hund, skal både du og dit kæledyr være synlige. Vælger du sikkerhedstilbehør fra KRUUSE, får du nogle af de nyeste og mest innovative designs på markedet.

Du kan vælge de funktionelle vedhæng til halsbåndet, der er lavet med reflekser og lys.

Med dem kan I ses af andre trafikanter, så I får de mest sikre forhold, uanset om det er tidlig morgen eller sen aften.

Eftersom der bruges de mest vejrbestandige og slidstærke materialer i til produkterne, kan du bruge sikkerhedsudstyret i både kulde, sne og regn.

Vælg det bedste udstyr og tilbehør til dit kæledyr hos os

Hos Canem.dk vil vi gøre det nemt for enhver kæledyrsejer at finde de helt rette produkter til hunden eller katten derhjemme. Derfor finder du udførlige produktbeskrivelser på alle varer i vores sortiment.

Beskrivelserne er din vigtige information om anvendelsesformål, materialer og særlige produktegenskaber.

Vores kæledyr er lige så forskellige som vi mennesker er, og derfor er der brug for forskellige produkter alt afhængig af de personlige behov hos dyret.

Når du vælger varer fra KRUUSE, kan du give din hund den største grad af komfort hver dag, og du får produkter med innovative designs, som vil bringe værdi i mange år frem.  

Køb hos Canem  og støt 1 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Canem og støt 2 danske arbejdspladser!