Du er her: Forsiden Loppe- & Flåtmidler Kat Advantage - Katte op til 4 kg
Loppemiddel til katte op til 4 kg

Advantage - Katte op til 4 kg

239,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.


Advantage Vet indeholder imidacloprid, som dræber voksne lopper på dyret samt larver i de nære omgivelser.
Pakke med 4 pipetter

Ifølge lægemiddelstyrelsen er der ingen returret på dette produkt

Beskrivelse

Advantage® vet. - Katte op til 4 kg.

Når katten klør og kradser, kan det muligvis være fordi, at din kat har lopper. Og det skal der selvfølgelig gøres noget ved. Når katten har lopper, oplever den en stor irritation, og det føles ikke behageligt, så det skal der naturligvis gøres noget ved. Du kan som dens ejer købe loppemiddel for at komme af med lopperne. Midlet fungerer både som behandling og som forebyggelse. Man skal være opmærksom på, at man ikke skal give midlet til små killinger, hvis de er under 8 uger gamle.

Hjælp katten

Katte kan nemt få lopper, og det kan du undgå, at de gør. Loppemidlet passer til katte der vejer op til 4 kg, og det er nemt at påføre. Man skal være opmærksom på, at det er til udvortes brug. Midlet skal altså på udenpå katten. Og det er vigtigt, at du ikke kommer i alt for tæt kontakt med midlet, da det kan være skadeligt for øjne og hud. Du skal være lidt forsigtig, når du påfører katten midlet. En kat har brug for at lege og løbe, og det kan forstyrre den, at huden er irriteret. Når du påfører midlet, skal du ikke lige have røget eller spist. Det kan give bakterier til katten og skabe problemer.

Inden det går galt

Selvom lopper ikke er farlige, kan katten begynde at klø i huden, og det kan danne sår og betændelse. Det kan i værste fald betyde, at katten skal til dyrlægen og have medicin og behandling for betændelse. Så før det går galt, må man hjælpe katten og give den noget loppebehandling. Hvis du går op i, at katten skal have et langt og lykkeligt liv, så giv den hellere mulighed for at komme af med lopperne, så den kan være frisk og glad.

Se vores øvrige advantage kat produkter her.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram