Du er her: Forsiden Kattesenge BeOneBreed (BOB) BOB Metal Katteseng
Blød katteseng i metalkurv
Katteseng BeOneBreed
Metal katteseng med blød pude fra BOB

BOB Metal Katteseng

375,00 DKK

Vi sender dine varer i morgen.


¤ Metal seng med blød og vaskbar pude
¤ Cocoon effekt
¤ Stilrent design i kvalitet
¤ Mål: 46 x 46 x 15 cm

Beskrivelse

BOB metal katteseng: Skab en hyggelig rede for din kat

Som katteejer ønsker du selvfølgelig at den har det så godt som overhovedet muligt. Din kat er jo ikke bare et kæledyr, men et medlem af familien. Måske køber du allerede det bedste kattefoder og det allerbedste legetøj til din firebenede ven. Men hvad med dens seng? Ville du ikke også ønske, at din kat sover mindst lige så godt som dig selv? Den gode nyhed er, at dette nu kan lade sig gøre med vores BOB katteseng, der er fremstillet i solidt sort metal og med en dejlig blød pude som kan vaskes.

En katteseng som i begge bliver glade for

Ved at vælge en BOB metal katteseng fra Canem, så får din kat først og fremmest sin egen private seng der vil holde den fra dine møbler. Derudover er denne smukke katteseng med sit smukke design en fryd for øjet, der bestemt ikke vil tage sig ringe ud i dit hjem. Med en BOB metal katteseng får både du og din kat derfor i pose og sæk; din kat får sit eget sted at sove, hvorimod du får et veldesignet produkt der vil matche din nuværende indretningsstil helt perfekt.

Måske den mest behagelige katteseng på markedet

Nu er design jo ikke alt – og især ikke hvis du spørger din kat. Heldigvis er BOB metal katteseng også utroligt behagelig med sin cocoon effekt, hvilket skyldes formen og dens særdeles bløde pude der vil få din kat til at føle sig som om den ligger på en sky i himlen. Faktisk vil din kat elske denne katteseng så meget, at du med stor sandsynlighed aldrig vil finde den i sofaen igen. Og til blot 375,00, så får du her et designobjekt til en mere end rimelig pris.

Giv din kat plads til at være sig selv

Måske vigtigst af alt, så vil du med en BOB metal katteseng give din kat et fristed. Din kat har jo ligesom os mennesker behov for at være alene. Du kan se BOB, samt alle vores andre flotte kattesenge her.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram