Du er her: Forsiden Hundegodbidder Grisetryner
Grisetryner til hunde - 5 stk
Grisetryner hundegodbid

Grisetryner

89,00 DKK

Vi sender dine varer i morgen.


Hvide grisetryner - 5 stk.

Beskrivelse

Lækre naturlige hvide grisetryner

Grisetryner er en 100% naturlig hundegodbid uden tilsætningsstoffer. Det er grisetryner, der er kogt og nænsomt tørret. Den hvide farve og den puffede konsistens er fremkommet ved kogningen.

Forkæl din hund med denne lækre og sunde snack. Alle hunde elsker dem, og de er dejlige at tygge på. De er også fedtfattige, og der er ikke noget der kan splintre eller sætte sig fast i halsen.

Fordele ved grisetryner

·        100% naturprodukt

·        Ingen tilsætningsstoffer

·        Behagelige at tygge på

·        Smager godt

·        Fedtfattige

·        Lækker og sund snack

·        Godt for tandkød og kæber

Hunde har behov for noget at tygge på

De fleste hunde har et stort behov for at tygge. Det virker beroligende og afstressende på dem, fordi det frigiver endorfiner. Det virker stimulerende for hunden, og det er god og naturlig aktivering for den.

Du kan have rigtig god samvittighed, når du giver din hund grisetryner. De er fedtfattige og helt uden tilsætningsstoffer, så det er en sund og lækker snack. De er dejlige for din hund at tygge på, og så smager de godt.

Giv din hund noget at beskæftige sig med når den er alene hjemme

At tygge er naturligt for hunde, og nogle hunde tygger i alle mulige ting, som de kan finde. Når din hund skal være alene hjemme, er det en god ide at give den noget at tygge på. Det kan holde den beskæftiget, så den vil være rolig og afslappet. Samtidig kan du vænne den af med at tygge i sko og andre ting, som den ikke må bide i.

Du kan roligt give grisetryner til din hund, når den er alene hjemme, for der er ikke noget, der kan splintre eller sætte sig fast i halsen. Så du kan roligt tage af sted og vide, at din hund har noget at beskæftige sig med.

Grisetryner er gode for hundens tandkød og kæber

At tygge styrker hundens tandkød og kæbemuskler. Det er også med til at opretholde en god mundhygiejne og sørge for, at din hund har flotte tænder uden plak og tandsten. Hvis du har en hvalp, der er ved at få tænder, kan det også hjælpe at have noget at tygge på. Det lindrer den irritation der opstår, når de nye tænder vokser ud.   • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram