Du er her: Forsiden Hunde i mørke Refleks Vest - Large
Refleks Vest - Large
Refleks Vest - Large
Refleks Vest til hunde i flere størrelser
Hund iført Refleks Vest

Refleks Vest - Large

159,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Ryglængde: 38 cm
Sikkerhedsvest i neonfarve med reflekser

Beskrivelse

Sikkerheds Vest til hunden i neon farve

Som hundeejere ved du at din hund – på samme måde som dig selv - har behov for masser af daglig motion. Dog er det nemt at blive bekymret for hundens sikkerhed, når man træder ud på de mørke veje om aftenen. Heldigvis har vi den perfekte løsning til dig og din hund, så i altid kan føle jer sikre på jeres gåture tidligt om morgenen eller om aftenen.

Hvis du f.eks. bor i en by, så vil der altid være en større eller mindre mængde trafik – afhængigt af tidspunktet på dagen. Det er derfor rigtig gode nyheder, at man nu kan få ro i sindet med den praktiske vest i Large, som vi nu kan tilbyde dig til blot 159,00. Når din hund bærer denne vest, så vil den nemlig være langt bedre beskyttet mod både biler såvel som passerende cykler. Denne praktiske vest leveres nemlig med i selvlysende materiale med reflekser -  og passer perfekt til selv de største hunde.

En af de absolut bedste ting ved denne handy vest er hvor nem den egentlig er at tage af og på. Det tager nemlig blot et øjeblik, at give din hund vesten på.

Kombiner din hunds vest med andet sikkerhedsudstyr

Netop fordi din hunds sikkerhed er så vigtig, så er det også altid en rigtig god idé at gå med livrem og seler i forbindelse med dens sikkerhedsudstyr. For selvom denne vest er fuldt ud tilstrækkelig til at gøre modkørende biler opmærksom på din hunds eksistens, så er det dog alligevel bedre at være helt sikker. Du findes nemlig også andre smarte måder man kan forbedre ens hunds sikkerhed udendørs på, hvilket du kan læse meget mere om her.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram

Du er måske også interesseret i: