Du er her: Forsiden Pelspleje B&B Luksus Massagebørste 2i1
B&B Luksus Massagebørste 2i1
B&B Luksus Massagebørste 2i1
B&B Luksus Massagebørste 2i1

B&B Luksus Massagebørste 2i1

89,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Massagebørste
Fjerner løse hår i våd og tør pels
Størrelse: Diameter 7,5 cm

Beskrivelse

B&B Luksus Massagebørste 2i1

Luksus Massagebørsten fra B&B fjerner super effektivt de løse fælde hår i en både våd og tør pels.

Børsten er med et ergonomisk greb som sikre at du ikke taber børsten  og at du nemt kan bruge den med masserende roterende bevægleser. Når du masserer din hund med børsten fremmer du blodcirkulationen samtidig med at den er skånsom mod huden og pelsen.

Børsten fremstillet i bambus og naturgummi og den har en diameter på 7,5 centimeter.

Børste og massage i et

Din pelsede ven bliver hurtigt beskidt og samler masser af snavs, når den løber omkring i skoven, parken eller haven og boltrer sig. På den måde samler den en masse skidt og snavs i pelsen, som kan være svær at rengøre, medmindre du tager hunden i bad – og det kan for nogen være et større projekt.

Massagebørsten hjælper dig med at få løse hår af din hund selvom den måske er våd efter en tur ude i naturen. Hvis du har en hund, der fælder meget, er dette også et vidundermiddel. Du kan børste hundens pels gennem med denne massagebørste og få alle de løse hår af.

Lækker massage

Samtidig med at børsten er super praktisk, er den også dejlig for din hund, da hunden nemlig bliver masseret med de fine gummidupper, som sidder på. Det vil gøre, at din hund vil sætte pris på at få redt sin pels i stedet for at løbe væk. Massagen stimulerer blodcirkulationen, så du får altså mange gode fordele med denne børste.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram

Du er måske også interesseret i: