Du er her: Forsiden Potepleje B&B Negleklipper - Mellemstore/Store Hunde
B&B Negleklipper - Mellemstore/Store Hunde

B&B Negleklipper - Mellemstore/Store Hunde

109,00 DKK

Vi sender dine varer i morgen.


Negleklipper til mellemstore og store hunde
Aka: "Storefod"
Længde på negleklipperen: 16 cm

Beskrivelse

B&B Negleklipper Storefod - Mellemstore/Store Hunde

B&B negleklipper Storefod måler 16 cm og den er virkelig god til de mellemstore og store hunde.

B&B anbefaler at når du klipper din hunds negle, at du tager det lidt bid for bid indtil du kan se en mørk plet i neglen. Den mørke plet er både på lyse og mørke negle. Skulle uheldet være ude og du får klippet for meget af så det bløder, så kan der anvendes klip stop fra B&B.

Storefod

Til de store hunde er der brug for specialdesignede produkter. Dette gælder i forhold til de personlige produkter og udstyr såsom seler, veste, halsbånd og ikke mindst negleklippere.

Det kan være ubehageligt for din hund at få klippet negle med en klipper, som er beregnet til små hunde, hvis negle er mindre og blødere.

Hos Canem.dk tilbyder vi alle de specialprodukter- og udstyr, som dig med en stor hund har brug for. Vi udvælger alle varer med omhu, så du kan give din hund den bedste komfort til hygiejne. Se flere hygiejneprodukter til din hund her.

Skab den bedste hygiejne for din store hund med en effektiv negleklipper 

Når du vælger denne slidstærke negleklipper fra B&B, får du de nemmeste arbejdsforhold med at klippe neglene på din store hund. Redskabet er skabt til de grove negle, hvilket giver den bedste komfort for din hund. Klipningen går smidigt og effektivt med redskabet, som måler 16 cm.

Det robuste rillede håndtag giver dig det bedste greb om redskabet. Du får den rette kontrol, så hygiejnen omkring din hunds negle går som en leg.

Klipning af negle er med til at skabe trivsel for din hund. Når den har klippede klør, får den nemmere ved at gå og bevæge sig.

Sådan klipper du klørene hos din hund 

Hygiejnen omkring din hund handler både om sundhed, skønhed og pelspleje. Hvornår din hund skal have klippet sine klør, afhænger af individuelle forhold. Et godt huskeråd er, at klørene skal klippes, når de rører gulvet, mens din hund står på et plant underlag i hvile.

Der kan være forskel på, hvor meget neglene slides naturligt hos din hund. Dette afhænger af, hvilket underlag og terræn den primært bevæger sig på.

Du skal sørge for at tjekke neglene med jævne mellemrum, så eventuelt knækkede klør kan klippes af.

Des tidligere du begynder at klippe neglene på din hund, des mere tryg og velkendt bliver den med aktiviteten.

 

Se flere hygiejneprodukter til kæledyr her.

   • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram