Du er her: Forsiden Hundesnore Hunde i mørke Fenriz Dressurline m/Refleks
Fenriz Dressurline m/refleks

Fenriz Dressurline m/Refleks

Fra 159,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.



Hundesnor i polyester webbing og refleks
Mulighed for 3 justerbare længder

Small: 2,2 m / 15 mm
Medium: 2,2 m / 20 mm
Large: 2,2 m / 25 mm

Beskrivelse

Gør dig synlig i trafikken med Fenriz Dressurline med refleks

Fenriz Dressurline med refleks er det oplagte valg til dig, der ofte har din hund med i trafikken. Linen har nemlig en indbygget refleks, der sørger for, at du og din hund altid er synlige for bilisterne og på den måde kan alle parter undgå ubehagelige oplevelser.

Snoren er fremstillet i polyester webbing - et holdbart kvalitetsmateriale, der passer til den danske ånd. Fenriz er en serie af halsbånd og liner, der både er designet og produceret i Danmark, hvorfor både look og kvalitet passer til den danske stil.

Fenriz Dressurline med refleks er et justerbart valg til hundetræningen

Fenriz Dressurline med refleks fås i tre forskellige størrelser, så du kan vælge den størrelse, der bedst passer til dit behov:

  • Small: 2,2 meter x 15 mm
  • Medium: 2,2 meter x 20 mm
  • Large 2,2 meter x 25 mm

Snoren er et oplagt valg til hundetræningen, da den på ingen måde straffer hunden, når den ikke går som ønsket, men derimod er kort og solid nok til at gøre det muligt for dig som ejer at korrigere hunden, når ikke den gør, som den bliver bedt om.

Det er vigtigt at korrigere hunden fremfor at straffe den, da det ikke er i en ond mening, at den trækker i snoren, men derimod fordi du stimulerer den mentalt. Dette vil ofte gøre hunden spændt, og den vil have lyst til at udforske sine omgivelser.

Derfor er det også en god ide med en refleks på snoren, som du eventuelt kan kombinere med flere produkter, der særligt er skabt til at beskytte hundene i mørket. Når hunden er ung, kan du aldrig forvente, at de bliver på fortovet. Derfor er det en god ide at gøre den synlig overfor bilister. Se vores brede udvalg af produkter til hunde i mørket her.



  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram