Du er her: Forsiden Pleje - Pels - Man - Hale Apotek til hunde Pelspleje Hygiejne & Pleje Pelspleje Kat Potepleje KovaLine Universal Salve
KovaLine Universal Salve
KovaLine Universal Salve
KovaLine Universal Salve

KovaLine Universal Salve

149,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Farmaceutisk ren olie og voks
Virker blødgørende
Udvortes symptombehandling
God til tør hud, sårskorper og operationsar
Poter, tør snude, muk og hove
Giver en flot heling i huden
Kan virke kløestillende

Beskrivelse

KovaLine Universal Salve, 50 ml

KovaLine Universal Salve er en unik kombination af farmaceutisk ren olie og voks. KovaLine Universal er en blødgørende salve, som er særdeles velegnet til rene tørre områder, fx. på sårskorper, ved tør hud og operationsar. Sår og ar blødgøres og heler pænt op. KovaLine Universal salverne kan have kløestillende effekt.

Kan anvendes ved: Sår med skorper, tør hud, poter, tør snude, mundvigen/mundvigesår, muk, hove, kalkben.

KovaLine Universal Salve 50 ml.

 

Vores forbrugere bruger dette produkt med god erfaring til:

Små dyr (hund, kat, gnavere, fjerkræ):

   Ar/Operationsar

   Elefanthud

   Fnatmider

   Kalkben

   Kløe/tør hud

   Potepleje

   Sårskorper (ikke væskende)

   Tør snude

 

Heste og produktionsdyr:

   Ar/Operationsar

   Kløe/tør hud

   Muk

   Mundvigesår

   Sårskorper (ikke væskende)

 

KovaLine er IKKE et medicinsk produkt. KovaLine produkterne er udelukkende til udvortes symptombehandling. Det er derfor vigtigt at sørge for optimal kost og ernæring. Ved tvivl, kontakt dyrlæge / læge.

 

Læs mere om allergener fra Miljøstyrelsen mst.dk 

 

Ingredienser: Paraffinum liquidum, Cera Alba (bivoks).

 

Vores råvarer er nøje udvalgt, efter det vi vurderer er det bedste for dig og dit dyr. Derfor benytter vi naturlige ingredienser, når det er det bedste alternativ. Vi har også farmaceutisk rene ingredienser, der hvor vi ved at det har bedst effekt med minimum eller ingen påviste allergener.

Desuden er enkelte af vores råvarer økologiske.

Alt produceres i Danmark og alle råvarer er EU godkendt.

 

Vores emballage er i genanvendelig plast og PVC-fri. Sorteres det korrekt kan det smeltes og genanvendes til ny emballage.

Når produktet er brugt, kan du rense den tomme emballage og genbruge den hjemme, med god samvittighed.

 

Disse aktive valg om naturen, miljøet, effektivitet, allergener og sundhed er med til at sikre, at du får de absolut bedste produkter til dig og dine dyr.

 

Hvad er KovaLine?

KovaLine er et danskproduceret og målrettet til behandling af forskellige hudproblemer, som vi ser hos vores kæledyr. KovaLine er et naturligt alternativ til antibiotika og steroider, der traditionelt ellers har været brugt til hudproblemer. Produkterne er ekstremt effektive til helbredelse og vedligeholdelse af sund hud.

Råvarerne er nøje udvalgt, efter en vurdering af det bedste for dig og dit dyr. Derfor indeholder produkterne udelukkende naturlige ingredienser, når det er det bedste alternativ. Desuden er enkelte af råvarerne økologiske. Alt produceres i Danmark og alle råvarer er EU godkendt.

Emballagen er i genanvendelig plast og PVC-fri. Sorteres det korrekt kan det smeltes og genanvendes til ny emballage. Når produktet er brugt, kan du rense den tomme emballage og genbruge den hjemme, med god samvittighed.

Disse aktive valg om naturen, miljøet, effektivitet, allergener og sundhed er med til at sikre, man får det absolut bedste produkt til sine kæledyr.

Hvorfor bruge KovaLine?

KovaLine både renser, peeler, plejer og giver en helende effekt. Denne kombination af rensning og heling af overbelastet hud, giver en effektiv behandling mod eksem, svamp, røde poter, hot spots og tør hud. I tilfælde af svære hudsygdomme, skal kunden altid rådføre sig med sin dyrlæge, da nogle tilfælde kan kræve mere aggressive eller konventionelle behandlinger. Herefter vil KovaLine produkterne kunne afslutte forudgående behandling, ved at berolige og hele huden i dybden, så den igen bliver spændstig og modstandsdygtig.

KovaLine er IKKE et medicinsk produkt. KovaLine produkterne er udelukkende til udvortes symptombehandling. Det er derfor vigtigt at sørge for optimal kost og ernæring. Ved tvivl, kontakt dyrlæge / læge.

 

Ingen konflikt med FEI og DTC’s liste over forbudte stoffer/Anti doping

Ingen konflikt med FEI og DTC's liste over forbudte ingredienser.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram