Du er her: Forsiden Hundelegetøj Buster Strong S-Bone
Buster Strong S-Bone - Orange hundelegetøj
Buster Strong S-Bone hundelegetøj
Hund med Strong S-Bone tygge legetøj

Buster Strong S-Bone

185,00 DKK

Vi sender dine varer i morgen.


Størrelse XL
Slidstærkt TPR gummi
Flyder i vandet
Leveres i assorterede farver

Beskrivelse

Buster Strong S-Bone er et sjovt legetøj til din hund

Buster Strong S-Bone er fremstillet i et utroligt holdbart TPR gummi, der er særligt udviklet til de aggressive tyggere. Derfor kan du være sikker på, at legetøjet holder til, at den store hund ligger med benet i kurven.

Buster Strong S-Bone fås kun I en størrelse - ekstra large. Hvis du har en lille hund, kan du finde et bredt udvalg af forskelligt legetøj, der passer bedre i størrelse til den i vores store sortiment. Du finder både modeller der ligner samt modeller, der er helt anderledes. Se dine muligheder her. Her finder du også flere varianter af BUSTER Strong, der blandt andet fås med bomuldsreb, der gør det ekstra sjovt for eksempel at lege tovtrækning.

Buster Strong S-Bone er perfekt til kast og hent

Buster Strong S-Bone er perfekt til legen kast og hent, der understøtter hundens behov for at hente og bringe byttet til ejeren. Derudover aktiverer det også hunden til at løbe, hvilket er godt for hundens overordnede helbred.

Legetøjet flyder i vand, hvorfor du også sagtens kan lege kast og hent med hunden på stranden og på den måde opfordre den til at bruge sine svømmeegenskaber. Det er utroligt sundt at vedligeholde hundens svømning, da det træner nogle helt andre muskler, end dem som hunden bruger, når den løber.

Buster Strong S-Bone er fri for ftalater og andre skadelige stoffer, men vær obs på at legetøjet kun bruges under opsyn, og fjern al emballage. Hvis legetøj bliver ødelagt, bør det fjernes med det samme, og det er ikke egnet til børn.

 

 

 

Bemærk:

Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker. 
Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram

Du er måske også interesseret i: